Begin van hoofdinhoud

Voordeligste vluchten naar Hurghada

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Hurghada

Hurghada is een Egyptische badplaats aan de Rode Zee. In Hurghada kun je talloze uitstapjes maken, bijvoorbeeld naar de Giftun-eilanden om te snorkelen of duiken, of naar het Hurghada Grand Aquarium . Je kunt in Hurghada genieten van prachtige witte stranden en een betoverende onderwaterwereld.

Vluchten naar Hurghada

Een vlucht vanuit Nederland naar Hurghada kun je snel en eenvoudig boeken via het internet. Vrijwel alle vliegmaatschappijen in alle prijsklassen bieden vluchten aan van Nederland naar Hurghada. Alleen vanaf de luchthaven Amsterdam (AMS) is het mogelijk om rechtstreeks vanuit Nederland naar Hurghada te vliegen. Met één of meer tussenstops naar Hurghada kan vanaf Rotterdam (RTM), Eindhoven (EIN) en Maastricht (MST). Vanuit deze luchthavens gaan er ongeveer 8 vluchten per week naar Hurghada. Alle vluchten vanaf Nederland naar Hurghada duren rond de 5,5 uur, met een tussenlanding iets langer. Ook vlakbij de grens van Nederland kun je een vlucht nemen naar Hurghada; vanaf Dusseldorf (DUS) duurt dit ongeveer 4 uur en 50 minuten. Vanaf Brussel (BRU) ben je er in ongeveer 6 uur. In de zomertijd heb je in Hurghada geen tijdsverschil met Nederland, tijdens onze wintertijd is het er 1 uur later.

Aankomst op de luchthaven van Hurghada


Op het vliegveld staan talloze taxi's je op te wachten. Deze brengen je naar je hotel aan ongeveer €10,- voor een rit van 20 minuten. Je kunt ook een auto huren op het vliegveld. Dat kan al vanaf ongeveer €15,- per dag. Als je nog even tijd op het vliegveld wilt doorbrengen, kan je gezellig een drankje nuttigen in één van de cafeetjes. Er zijn ook duty free winkels en diverse eetgelegenheden. Het dichtstbijzijnde hotel vanaf het vliegveld ligt op ca. 2,2 km afstand. Als je wilt kun je dus heel dicht bij het vliegveld overnachten.

Informatie over vluchten naar Hurghada

Luchthaven van aankomst Internationale luchthaven Hurghada
IATA-code aankomstluchthaven HRG
Naam aankomststad Hurghada

Populaire vluchten naar Hurghada

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.