Voordeligste vluchten naar Jakarta

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 365 voor enkele vluchten en € 487 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Dec 17, 2019

Nee vlieg zeker weer met Qatar

Dec 15, 2019

staff zeer goed, vliegtuig erg verouderd. Comfort van de stoelen erg slecht

Jan 24, 2019

geen

Oct 16, 2018

nee het is allemaal prima verlopen

Aug 18, 2018

Nee, het was gewoon prima geregeld, veel dank!

Over Jakarta

De bruisende hoofdstad van Indonesië is Jakarta. Het stadsbeeld wordt vooral gevormd door het drukke verkeer en de vele tuk tuks. Je valt in deze stad van de ene in de andere verbazing. De stad wordt voornamelijk gevormd door kleine stadsdelen, Kampongs genoemd, met smalle straatjes en typische lokale markten. Sla een bezoek aan Batavia, de voormalige hoofdstad van Nederlands-Indië, vooral niet over. De smeltkroes van vele culturen maakt Jakarta een aantrekkelijke vakantiebestemming en het startpunt van vele meerdaagse rondreizen.

Vluchtopties voor Jakarta

Vanuit Amsterdam Schiphol (AMS) wordt meerdere malen per week gevlogen naar Jakarta. Vluchten worden over het algemeen uitgevoerd door de belangrijkste vliegmaatschappijen van zowel Nederland als Indonesië. De vluchtduur bedraagt ongeveer 14 uur en vanuit Amsterdam kun je rechtstreeks op Jakarta aanvliegen. De prijzen voor rechtstreekse vluchten liggen over het algemeen wat hoger dan voor vluchten met een tussenstop of overstap. Je landt in Jakarta gedurende de wintermaanden met een tijdsverschil van +6 uur en in de zomermaanden +5 uur.

De luchthaven van Jakarta

Vluchten naar Jakarta komen aan op de luchthaven Soekarno-Hatta international airport (CGK). De gunstige ligging van de luchthaven ten opzichte van de stad, zorgt ervoor dat je in korte tijd in het centrum van Jakarta kunt zijn. De luchthaven is tevens het startpunt van vele rondreizen door het schitterende Indonesië. Zo kun je vanaf Soekarno-Hatta een vlucht van Jakarta naar andere plekken in Indonesië boeken, of een doorvlucht boeken naar andere bestemmingen in Azië. Vanaf de luchthaven reis je per trein, bus, eigen vervoer of taxi binnen een half uur naar het hart van Jakarta. De luchthaven bestaat uit verschillende restaurants, tax free winkelgebieden en meerdere terminals, die internationale en binnenlandse vluchten van en naar Jakarta met elkaar verbinden.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Jakarta, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Jakarta op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Jakarta

Luchthaven van aankomst Jakarta
IATA-code aankomstluchthaven JKT

Populaire vluchten naar Jakarta

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 365 voor enkele vluchten en € 487 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.