Voordeligste vluchten naar Jersey

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 89 voor enkele vluchten en € 150 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Over Jersey

Jersey is het grootste en meest zuidelijk gelegen van de Britse Kanaaleilanden. Het is opgedeeld in een twaalftal gemeenten die allemaal in meer of mindere mate aan zee grenzen. Hoewel dit eiland voor de Franse kust misschien niet voor iedereen een voor de hand liggende bestemming is, staat je hier juist een fantastische en afwisselende vakantie te wachten. Je kunt er schitterende wandelingen maken langs de kust, zeldzame diersoorten bekijken in de Jersey Zoo en eten in de beste restaurants. En dan hebben we het nog niet eens over de indrukwekkende tunnels uit de Tweede Wereldoorlog en het imposante Gorey Castle gehad. Of wat dacht je van de gezellige hoofdstad Saint Helier? Boek bij Expedia een voordelige vlucht naar Jersey en maak het allemaal mee.

Vliegen naar Jersey

Jersey Airport (JER) is het enige vliegveld van het eiland en ligt in de gemeente Saint Peter aan de westkust. Vanaf de meeste grotere Engelse steden gaan het hele jaar door vluchten naar deze luchthaven. In de zomermaanden bieden zowel grotere maatschappijen als prijsvechters uit heel Europa reizen aan naar Jersey. Zo kun je in deze periode vanaf Rotterdam The Hague Airport (RTM) naar Jersey vliegen. De vlucht vanaf Rotterdam duurt zo'n twee uur. Als alternatief kun je ook een vlucht boeken vanaf Brussels Airport (BRU). Buiten het hoogseizoen vlieg je het snelst vanaf de Luchthaven Schiphol (AMS) via Birmingham Airport (BHX). Een reismogelijkheid die zich frequenter aandoet is vanaf verschillende luchthavens in Nederland richting Jersey vliegen met een overstap op London Gatwick Airport (LGW). Houd er bij het plannen van je vlucht rekening mee dat het in Jersey een uur vroeger is dan in Nederland.

Voorzieningen op de luchthaven van Jersey

Op de gehele luchthaven is gratis wifi beschikbaar. Het vliegveld is bovendien voorzien van een aantal winkels, waaronder een boekhandel, een taxfreeshop en een souvenirwinkel. Heb je wat tijd te doden voor je vlucht vertrekt? Dan kun je terecht bij eettentjes, een bar en een lounge. Het wachten is hier voorbij voor je er erg in hebt. Ook met kleine kinderen reizen geeft geen problemen op Jersey Airport. Zo is er in de aankomsthal een speelruimte voor kinderen tot zes jaar oud en zijn er kinderstoeltjes beschikbaar in de restaurants. Er zijn mogelijkheden om euro's om te wisselen voor de op het eiland gehanteerde Britse pond en zijn er pinautomaten aanwezig. Overigens wordt op het eiland zowel de Britse pond als de Jersey pond en op sommige plekken zelfs de euro geaccepteerd.

Je reis vervolgen vanaf de luchthaven van Jersey

Hotels in Jersey vind je in alle prijsklassen, verspreid over het eiland. De meerderheid hiervan bestaat uit drie- en viersterrenaccommodaties. Jersey Airport is voorzien van parkeerplaatsen voor langere en kortere tijd. Als je echter met het vliegtuig komt, is een auto huren bij de luchthaven van Jersey veruit de gemakkelijkste manier om op je gemak het eiland te verkennen. Je kunt ook de bus of een taxi nemen als je liever geen auto huurt.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Jersey, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Jersey op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Jersey

Luchthaven van aankomst Jersey
IATA-code aankomstluchthaven JER
Naam aankomststad Jersey

Populaire vluchten naar Jersey

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 89 voor enkele vluchten en € 150 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.