Goedkope vluchten naar Ko Lanta

Voordeligste vluchten naar Ko Lanta

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 11 voor enkele vluchten en € 21 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai Airways International
Thai AirAsia
Thai AirAsia
AirAsia

Over Ko Lanta

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Ko Lanta? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Ko Lanta. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Ko Lanta bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Ko Lanta, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Ko Lanta op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe heet Ko Lanta luchthaven?
Ko Lanta heeft één vliegveld, Krabi (KBV-Krabi Int.).
Kan ik nu naar Ko Lanta vliegen?
Maak vliegen naar Ko Lanta zo eenvoudig mogelijk door eerst een bezoek te brengen aan onze Covid-19 Travel Advisor. Dit is de makkelijkste manier om op de hoogte te blijven over de huidige reisbeperkingen, quarantainemaatregelen en de laatste gezondheidsinformatie.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Ko Lanta?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Ko Lanta vind je op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Ko Lanta met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Ko Lanta, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld als je met het vliegtuig naar Ko Lanta gaat?
Krabi (KBV-Krabi Int.) is het enige vliegveld in Ko Lanta. Voor je gaat vliegen, is het slim om te bepalen hoe je het makkelijkst in de stad komt. Het ligt op 50 kilometer afstand van de binnenstad.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Ko Lanta?
Ko Lanta wordt bediend door 7 airlines vanaf 5 luchthavens wereldwijd.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen op Ko Lanta?
Thai AirAsia en Thai Lion Air bieden de meeste vluchten aan naar Ko Lanta. Een vlucht van Thai AirAsia pakken vanuit Bangkok is de populairste reisoptie.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Ko Lanta?
Met zo’n 143 non-stop vluchten per week, ben je zo geland in Ko Lanta.
Van waaruit vertrekken de populairste vluchten naar Ko Lanta?
Een groot aantal vluchten naar Ko Lanta komt aan vanuit Bangkok, Chonburi of Lak Hok.
Hoelang duurt de vlucht naar Ko Lanta?
Als je naar Ko Lanta vliegt vanaf Bangkok, duurt je vlucht ongeveer 1 uur en 24 minuten. Vertrek je vanuit Chonburi, dan ben je zo’n 1 uur en 24 minuten onderweg. Vanaf Lak Hok is de vliegtijd ongeveer 1 uur en 23 minuten.
Hoe boek je de goedkoopste vlucht naar Ko Lanta?
Wees er vroeg bij met het reserveren van je vliegtickets naar Ko Lanta. Dat is een van de tactieken die de verstandige reiziger vaak toepast. Op tijd je vliegtickets boeken, geeft je vaak meer opties en betere deals. Ook is het een goed idee om rond te shoppen en je mogelijkheden te vergelijken. Als je bestemming meerdere luchthavens heeft, kun je misschien een goede deal scoren voor een nabijgelegen vliegveld. Ten slotte, onthoud dat snel handelen voordeel oplevert. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de gemiddelde ticketprijzen en houd je creditcard in de aanslag om direct jouw stoel vast te leggen. De beste deals zijn vaak snel weg.Hoe overleef je je vlucht naar Ko Lanta?Afhankelijk van waar je vandaan komt, kan je vlucht naar Ko Lanta een relaxt begin van je vakantie zijn, of meer weg hebben van een reis zonder einde. Onderstaand vind je een paar handige tips, waarmee je dit avontuur met je beste humeur begint.Wat slim is om mee te nemen in je handbagage:

  • Het is de kunst om uitstekend voorbereid aan je reis te beginnen. Eerst aandacht voor de onmisbare spullen: paspoort of ID-kaart, bankpassen en creditcards en medicijnen als je die nodig hebt. Stop vervolgens iets in je handtas waardoor je je niet hoeft te vervelen. Denk aan je laptop of tablet en een magazine of goed boek. Je zult ook je opladers, een reiskussen en een paar geluiddempende oordoppen niet willen vergeten. De laatste tip: gooi ook wat toiletartikelen in je handbagage. Een tandenborstel, gezichtsdoekjes en schoon ondergoed zijn altijd fijn.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Stop al je grote flessen shampoo en haarlak in je ruimbagage. Vloeistoffen in je handkoffer in verpakkingen groter dan 100 mililiter mogen niet mee. Scherpe voorwerpen, zoals een Zwitsers zakmes of schaar, en gevaarlijke goederen, waaronder benzine, bleek en giftige stoffen, zijn ook niet toegestaan.

Welke kleren te dragen tijdens een vlucht:

  • De bedoeling is om zo comfortabel mogelijk te zijn in je vliegtuigstoel. Draag ruim zittende ademende kleding en neem ook een trui mee voor wanneer je het onderweg koud krijgt. Ga voor platte en wat ruimere schoenen, omdat je voeten soms op kunnen zetten tijdens je reis. Stop eventuele zware laarzen dus lekker in je grote koffer.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening diepe veneuze trombose die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop door inactiviteit tijdens de vlucht. Je kunt het risico hierop verkleinen op verschillende manieren. Trek compressiekousen of -sokken aan, drink genoeg water en zit niet te lang stil. Loop regelmatig rond door de cabine of doe wat simpele oefeningen vanuit je stoel.

Hoe kom je snel door de luchthavenbeveiliging als je naar Ko Lanta vliegt?
Je trip naar Ko Lanta wordt een stuk relaxter met de juiste voorbereiding. Lees hieronder onze handige tips om snel door de beveiligingscontrole te komen:

  • Houd je paspoort en instapkaart paraat. Hier wordt bij de beveiligingspoorten als eerste om gevraagd.
  • Nu is het tijd voor de scanner. Doe alles uit of af wat mogelijk het alarm af laat gaan als je door de poort gaat. Doe ook je jas of jasje uit en stop eventuele oordopjes of koptelefoon in de bak.
  • Je zult heel even afstand van je digitale wereld moeten nemen. Je smartphone, laptop en eventuele andere apparaten of gadgets gaan ook apart door de scanner.
  • Vergeet niet om gels en vloeistoffen uit je handkoffer te halen. Deze dienen meestal apart door de X-ray te gaan. Elke verpakking mag niet meer kunnen bevatten dan 100 milliliter en alle vloeistoffen dienen bij elkaar in één transparante, afgesloten zak van 1 liter in de bak geplaatst te worden.
  • Het juiste schoeisel kan je veel tijd schelen. Laarzen en andere stevige stappers dien je vaak uit te doen bij de controle. Lichte sneakers meestal niet.
  • Voorkom dat je per ongeluk verboden items in je handbagage hebt zitten. Wil je scherpe voorwerpen, zoals messen of gereedschap, meenemen op reis? Stop ze dan in je ruimbagage. Ze worden niet toegestaan aan boord.

Informatie over vluchten naar Ko Lanta
Luchthaven van aankomstKrabi Int.
IATA-code aankomstluchthavenKBV
Naam aankomststadKrabi
Vluchtprijs€ 21

Populaire vluchten naar Ko Lanta

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 11 voor enkele vluchten en € 21 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Singapore Airlines
Lufthansa