Goedkope vluchten naar Ko Pha Ngan

Voordeligste vluchten naar Ko Pha Ngan

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 114 voor enkele vluchten en € 234 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Hong Kong Airlines
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Emirates

Over Ko Pha Ngan

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Ko Pha Ngan? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Ko Pha Ngan. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Ko Pha Ngan bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Ko Pha Ngan, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Ko Pha Ngan op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Ko Pha Ngan luchthaven genoemd?
Als je ervoor kiest om te vliegen, is het selecteren van een vliegveld eenvoudig; Ko Pha Ngan heeft maar één luchthaven, Ko Samui (USM).
Hoe ver is Ko Samui (USM) van het centrum van Ko Pha Ngan?
Als je verblijft in het centrum van Ko Pha Ngan, is het verstandig om vooraf te bedenken hoe je daarheen gaat. Het centrum is 20 kilometer vanaf USM.
Kan ik nu naar Ko Pha Ngan vliegen?
Bezoek onze Covid-19 Travel Advisor om meer te ontdekken over reisbeperkingen voor Ko Pha Ngan voordat je op je vlucht stapt. Alle details rondom COVID-19, van quarantainemaatregelen tot aan officiële gezondheidsadviezen, worden hier continu geactualiseerd om jou te informeren.
Waar kan ik meer informatie vinden over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Ko Pha Ngan?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Ko Pha Ngan vind je op onze klantenservicepagina.
Op welke manier vind ik voordelige vluchten naar Ko Pha Ngan met een flexibel wijzigingsbeleid?
Veel airlines bieden de optie om je vlucht zonder een wijzigingstoeslag om te boeken. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Ko Pha Ngan, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld als je met het vliegtuig naar Ko Pha Ngan gaat?
Een vlucht naar Ko Pha Ngan betekent landen op Ko Samui (USM). Verlaat het vliegtuig, haal je bagage van de band en je bevindt je nog maar op 20 kilometer van het centrum.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Ko Pha Ngan?
Het is niet moeilijk om te bepalen met welke vliegtuigmaatschappij je het beste naar Ko Pha Ngan vliegt. Er is slechts één airline die deze route bedient. Boek vroeg om er zeker van te zijn dat je een ticket vindt voor jouw reisdatum.
Welke airlines vliegen naar Ko Pha Ngan?
De meeste vluchten naar Ko Pha Ngan worden uitgevoerd door Bangkok Airways. De populairste vertrekplaats is Bang Lamphu Lang en Bangkok Airways legt deze route het vaakst af.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Ko Pha Ngan?
Met 107 rechtstreekse vluchten per week, land je eerder in Ko Pha Ngan dan dat je “we zijn er bijna” kunt zingen.
Waar komen de populairste vluchten naar Ko Pha Ngan vandaan?
Het grootste aantal vluchten naar Ko Pha Ngan komt aan vanuit Chonburi, Ekkamai of Bang Lamphu Lang.
Hoelang duurt de vlucht naar Ko Pha Ngan?
Je vertrekpunt bepaalt uiteraard de vluchtduur. Van Chonburi naar Ko Pha Ngan is het ongeveer 1 uur en 13 minuten vliegen. Vanaf Ekkamai is dit 1 uur en 13 minuten en vanaf Bang Lamphu Lang duurt het normaal gesproken 1 uur en 13 minuten.
Hoe boek je de goedkoopste vlucht naar Ko Pha Ngan?
We kennen er allemaal wel een: de reiziger die op de een of andere manier keer op keer de voordeligste vliegtickets bemachtigt. Wil je weten hoe jij dit ook kunt doen? Wacht in elk geval niet te lang met boeken. Een andere goede tip om de voordeligste tickets op de kop te tikken, is goed rondkijken. Als je bestemming meerdere vliegvelden heeft, loont het om de prijzen van de minst drukke luchthaven op te zoeken. Tot slot, wees bereid om direct te boeken als je een gunstige deal tegenkomt. Deze is mogelijk maar kort beschikbaar! Maar met wat handigheid en geluk is dat scherp geprijsde vliegticket zo gevonden.
Hoe kom je je vlucht naar Ko Pha Ngan het beste door?
Ongeacht waar je vliegtuig opstijgt, vliegen naar Ko Pha Ngan wordt een plezierige ervaring als je goed voorbereid bent. Hier volgen een aantal tips om je reisavontuur zo goed mogelijk te beginnen.Wat slim is om mee te nemen in je handbagage:

  • De kunst is om goed voorbereid aan je reis te beginnen. Pak daarom eerst in wat je écht niet mag vergeten: paspoort, reispapieren bankpassen en creditcards en medicijnen als je die nodig hebt. Stop vervolgens wat spullen in je tas waarmee je de tijd goed doorkomt. Denk bijvoorbeeld aan je tablet of smartphone en een boek of iets anders om te lezen. Je zult ook je opladers, een nekkussen en oordoppen niet willen vergeten. En de laatste tip ter voorbereiding: stop ook wat toiletartikelen in je handbagage. Een tandenborstel, gezichtsdoekjes en schoon ondergoed zijn altijd fijn.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van verboden items per luchtvaartmaatschappij verschilt, geldt over het algemeen dat er niks mee mag in je handbagage dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Dit betekent dus geen schroevendraaiers, zakmessen, vuurwerk en benzine. Ook sportuitrusting, zoals golfclubs, en andere items die letsel kunnen toebrengen aan andere vliegtuigpassagiers, zoals pepperspray en pistolen, worden niet toegestaan in de vliegcabine.

Welke kleren aan te doen als je gaat vliegen:

  • De makkelijkste manier om het jezelf comfortabel te maken tijdens je vlucht is met de juiste kledingkeuze. Bereid jezelf voor op wisselende temperaturen door meerdere lagen te dragen. Zo krijg je het in elk geval niet koud als de cabine afkoelt. Je sandalen of hoge hakken kun je beter voor andere gelegenheden bewaren. In plaats daarvan raden we je aan te kiezen voor platte en dichte schoenen, zoals instappers of sneakers. Je krijgt er blije voeten voor terug.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening DVT die veroorzaakt wordt door een verminderde bloedsomloop door inactiviteit tijdens de vlucht. Je kunt het risico hierop verkleinen op verschillende manieren. Trek compressiekousen of -sokken aan, houd je vochthuishouding op peil en zit niet te lang stil. Loop rond in de cabine of doe wat oefeningen voor je benen en voeten in je stoel.

Hoe kom je snel voorbij de luchthavenbeveiliging als je naar Ko Pha Ngan vliegt?
Je vlucht naar Ko Pha Ngan verloopt vlot met de juiste voorbereiding. Ontdek hier onze slimste tactieken om stressvrij door de beveiliging te komen:

  • Om te beginnen, zijn je instapkaart en paspoort nodig bij de beveiligingscontrole. Houd deze dus in de hand, zodat je de boel niet ophoudt.
  • Nu is het tijd voor de securityscanner. Doe alles uit of af dat mogelijk het alarm af laat gaan als je door de poort gaat. Doe ook je jas of jasje uit en stop je earbuds of koptelefoon in de bak.
  • Al je elektronische apparaten en gadgets, inclusief laptop en mobiele telefoon, dienen ook apart gescand te worden.
  • Vloeistoffen of gels, zoals tandpasta of lippenbalsem, mogen niet groter zijn dan 100 milliliter per item. Bovendien dienen al deze items in een doorzichtige, afgesloten zak van maximaal 1 liter te passen.
  • Instappers zijn een verstandige keuze, aangezien de kans kleiner is dat je deze uit moet doen bij de beveiligingscontrole. Wandelschoenen of stevige schoenen worden vaak aan een aparte screening onderworpen.
  • Zakmessen en andere scherpe items zijn niet toegestaan aan boord en worden ingenomen bij de security check. Stop ze daarom veilig weg in de bagage die je incheckt.

Informatie over vluchten naar Ko Pha Ngan
Luchthaven van aankomst
Ko Samui
IATA-code aankomstluchthaven
USM
Naam aankomststad
Ko Samui
Vluchtprijs
€ 234

Populaire vluchten naar Ko Pha Ngan

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 114 voor enkele vluchten en € 234 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Etihad Airways
Swiss International Air Lines