Goedkope vluchten naar Las Palmas de Gran Canaria

Voordeligste vluchten naar Las Palmas de Gran Canaria

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 36 voor enkele vluchten en € 71 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Air Europa
Binter Canarias
Corendon Airlines
Transavia
Transavia
Air Europa
Binter Canarias
Transavia
Transavia
Transavia

Over Las Palmas de Gran Canaria

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Las Palmas de Gran Canaria? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Las Palmas de Gran Canaria. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Las Palmas de Gran Canaria bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Las Palmas de Gran Canaria, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Las Palmas de Gran Canaria op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Wat is de naam van Las Palmas de Gran Canaria luchthaven?
Las Palmas de Gran Canaria wordt bediend door één luchthaven, Las Palmas (LPA-Gran Canaria).
Hoe ver is Las Palmas (LPA-Gran Canaria) van het centrum van Las Palmas de Gran Canaria?
Als je verblijft in het centrum van Las Palmas de Gran Canaria, doe je er verstandig aan vooraf te plannen hoe je daarheen wilt reizen. Het hart van de stad is 25 kilometer vanaf LPA.
Kan ik nu naar Las Palmas de Gran Canaria vliegen?
Neem een kijkje op onze Covid-19 Travel Advisor om meer te ontdekken over reisbeperkingen voor Las Palmas de Gran Canaria voordat je het vliegtuig instapt. Alle details rondom COVID-19, van quarantainemaatregelen tot aan officiële gezondheidsadviezen, worden hier continu bijgehouden om jou te informeren.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Las Palmas de Gran Canaria?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Las Palmas de Gran Canaria vind je op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Las Palmas de Gran Canaria met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Las Palmas de Gran Canaria, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld om Las Palmas de Gran Canaria te bereiken?
Reizigers van over de hele wereld arriveren dagelijks op LPA. Verlaat het vliegtuig, haal je bagage op en je bent nog maar 25 kilometer van het centrum van Las Palmas de Gran Canaria vandaan.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Las Palmas de Gran Canaria?
Las Palmas de Gran Canaria wordt bediend door 37 vliegtuigmaatschappijen vanaf 97 bestemmingen wereldwijd.
Welke vliegtuigmaatschappijen vliegen op Las Palmas de Gran Canaria?
Binter Canarias en Canaryfly vliegen het vaakst naar Las Palmas de Gran Canaria. Een vlucht van Binter Canarias pakken vanuit Santa Cruz de Tenerife is de populairste reisoptie.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Las Palmas de Gran Canaria?
Met 947 directe vliegopties per week, land je eerder in Las Palmas de Gran Canaria dan dat je “we zijn er bijna” kunt zingen.
Waar komen de populairste vluchten naar Las Palmas de Gran Canaria vandaan?
Vliegreizen naar Las Palmas de Gran Canaria zijn vooral populair vanuit Santa Cruz de Tenerife, Caleta de Famara en Soo.
Hoelang duurt de vlucht naar Las Palmas de Gran Canaria?
Als je naar Las Palmas de Gran Canaria reist vanuit Santa Cruz de Tenerife, duurt je vlucht ongeveer 34 minuten. Vertrek je vanuit Caleta de Famara, dan ben je zo’n 45 minuten onderweg. Vanaf Soo is de vliegtijd 45 minuten.
Hoe boek je de goedkoopste vlucht naar Las Palmas de Gran Canaria?
Je kent er vast ook wel een: de jet-setter die op de een of andere manier altijd de voordeligste vliegtickets bemachtigt. Wil je het geheim ontdekken? Wacht in elk geval niet te lang met het boeken van je vlucht. Maar dat is niet de enige truc. Door wat vooronderzoek te doen, kun je ontdekken of er meerdere vliegvelden in de buurt zijn. De prijzen van vliegtickets verschillen vaak afhankelijk van de luchthaven. Denk er ook aan om de prijzen van luchtvaartmaatschappijen te vergelijken. Tot slot, je kunt ook eenvoudig geld besparen door direct te boeken. Zodra je een spotprijs ziet, wacht dan geen moment! Pak je kans zodra die zich aandient!Hoe kom je je vlucht naar Las Palmas de Gran Canaria het beste door?We hebben alle info verzameld die je nodig hebt om meer te kunnen genieten van je tijd in het vliegtuig. Overweeg de volgende tips en je bent voor je het weet in Las Palmas de Gran Canaria.Wat je het beste mee kunt nemen in je handbagage:

  • Een vlucht kan best ontspannen zijn als je de juiste spullen inpakt. Denk in elk geval aan toiletartikelen. Fijn om bij de hand te hebben, zijn een tandenborstel en deo, een paar extra sokken, maar ook wat fijne lectuur. Reserveer ook wat ruimte voor je mobiele telefoon en een oplader, medicijnen als je die gebruikt en een comfortabel reiskussen. Wat ook niet mag ontbreken, zijn natuurlijk je paspoort, overige reisdocumenten en wat geld voor onderweg.

Neem de volgende spullen niet mee in je handbagage:

  • Stop al je grote flessen haarlak en haargel in je ruimbagage. Vloeistoffen in je handbagage in verpakkingen groter dan 100 mililiter mogen niet mee. Scherpe voorwerpen, zoals een Zwitsers zakmes of schaar, en gevaarlijke stoffen en producten, zoals verfspuitbussen, bleek en geweren, worden ook in beslag genomen.

Welke kleren aan te doen als je gaat vliegen:

  • De lange, smalle gangpaden in een vliegtuig zijn niet bestemd voor modeshows. Doe comfortabele kleding aan en denk er ook aan om een trui of vest mee te nemen, omdat het fris kan worden in de cabine. Platte, enigszins ruim zittende schoenen zijn ook een slimme keuze.
  • Je hebt vast wel eens gehoord van de aandoening diepe veneuze trombose die veroorzaakt wordt door verminderde bloedcirculatie door langdurig stil te zitten. Je kunt het risico hierop op verschillende manieren reduceren. Trek een paar steunkousen aan, houd je vochthuishouding op peil en zit niet te lang stil. Loop af en toe het gangpad op en af of doe wat simpele oefeningen vanuit je stoel.

Hoe kom je snel door de luchthavenbeveiliging als je naar Las Palmas de Gran Canaria vliegt?
Het geheim is simpel: goed voorbereid op de security check afgaan. Op die manier zit je in een oogwenk in dat vliegtuig naar Las Palmas de Gran Canaria. Gebruik deze tips voor een fantastische start van je reis:

  • Houd je paspoort en reisdocumenten bij de hand. Daar wordt als eerste naar gevraagd.
  • Vervolgens worden jij en je handkoffer gescand. Om dit zo soepel mogelijk te doorlopen, kun je beter alles uit- of afdoen wat mogelijk voor gepiep zorgt. Items zoals jas, riem en oordopjes dienen apart door de scanner te gaan.
  • Je zult heel even afstand van technologie moeten doen. Je tablet, smartphone en andere elektronische apparaten dienen ook apart gescand te worden.
  • Vergeet niet om gels en vloeistoffen uit je handkoffer te halen. Deze dienen meestal apart door de scanner te gaan. Elk flesje of verpakking mag niet groter zijn dan 100 milliliter en alles dient bij elkaar in één transparante, afgesloten zak van 1 liter gepresenteerd te worden.
  • Makkelijke sneakers zijn een verstandige keuze, omdat de kans kleiner is dat je deze uit moet doen bij de security check. Wandellaarzen en andere zwaardere schoenen worden vaak aan een aparte screening onderworpen.
  • Voorkom dat je per ongeluk verboden items in je handbagage hebt zitten. Wil je scherpe voorwerpen, zoals een schaar of zakmes, meenemen op reis? Stop deze dan in je ruimbagage. Ze zijn niet toegestaan aan boord.

Informatie over vluchten naar Las Palmas de Gran Canaria
Luchthaven van aankomstGran Canaria
IATA-code aankomstluchthavenLPA
Naam aankomststadLas Palmas
Vluchtprijs€ 71

Populaire vluchten naar Las Palmas de Gran Canaria

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 36 voor enkele vluchten en € 71 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Corendon Airlines
Transavia