Hotels in de buurt van Playa de las Alcaravaneras (Las Palmas de Gran Canaria)

Recente hotelbeoordelingen

Veelgestelde vragen

Hoe ziet de regio rond Playa de las Alcaravaneras eruit?
Playa de las Alcaravaneras ligt in Las Palmas de Gran Canaria. Het gebied is zeer geliefd bij reizigers vanwege zijn prachtige stranden. Ben je op zoek naar een overnachtingsplek met een gunstige ligging? Binnen een straal van 1,5 kilometer vind je 872 hotels en andere accommodaties.
Wat is de beste overnachtingsmogelijkheid in de buurt van Playa de las Alcaravaneras?
Gelegen naast Playa de las Alcaravaneras is Hotel Silken Saaj Las Palmas volgens de beoordelingen van onze reizigers een perfecte optie voor je verblijf, en dit hotel met 4 sterren biedt een restaurant en gratis wifi. Andere goede opties in de omgeving zijn Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel 5*GL en City Room Las Palmas.
Ontvang ik een terugbetaling als ik mijn hotelreservering in de buurt van Playa de las Alcaravaneras wil annuleren?
Ja! De meeste kamerreserveringen zijn restitueerbaar, zolang je voor de annuleringsdeadline van het hotel annuleert. Dit is vaak binnen 24 tot 48 uur voor de inchekdatum. Als je een reservering hebt gemaakt zonder restitutie, is het eventueel nog mogelijk om binnen 24 uur na je boeking te annuleren en een terugbetaling te ontvangen. Voer de datums in, klik op ‘Zoeken’ en gebruik de filter ‘Gratis annulering’ om de best beschikbare deals in de buurt van Playa de las Alcaravaneras te beoordelen.
Wat kan ik zien en ondernemen in Playa de las Alcaravaneras?
Laat je verrassen door de tentoonstellingen bij Centro de Arte La Regenta en Castillo de la Luz. Als je interesse hebt in het lokale theateraanbod, kun je een voorstelling bijwonen bij Alfredo Kraus-auditorium, Teatro Pérez Galdós of Teatro Cuyas. Wat dacht je van een ontspannen middagje in de buitenlucht bij Parque de Santa Catalina, Parque de San Telmo of Parque Romano?