Voordeligste vluchten naar Montpellier

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 144 voor enkele vluchten en € 158 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Jun 7, 2019

Topmeiden, hebben het begin van onze reis echt gemaakt 😍

Over Montpellier

Montpellier ligt in de regio Languedoc-Roussilon, in het zuiden van Frankrijk. De stad werd gesticht in het jaar 985. In het oude stadscentrum kun je gebouwen uit deze tijd bezichtigen en allerhande leuke winkels bezoeken. Het Musée Fabre is een aanrader voor liefhebbers van schilderkunst.

Vliegen naar Montpellier

Vanuit Nederland is het mogelijk om vanaf Schiphol (AMS) of Rotterdam (RTM) naar Aéroport International de Montpellier Méditerranée (MPL) te vliegen. Een directe vlucht naar Montpellier duurt tussen 105 minuten en 2 uur. Vluchten naar Montpellier vanaf Rotterdam en omgekeerd vinden tussen maart en oktober plaats. Vluchten van en naar Montpellier vanaf Schiphol kunnen het hele jaar door worden geboekt. Het aantal directe vluchten varieert van enkele keren per week tot een per dag. Op het vliegveld van Montpellier vind je verschillende restaurants en cafés, waar je heerlijke maaltijden en snacks kunt kopen. Deze zijn in de vertrek- en aankomsthal te vinden. Ook is er een duty free shop in het gedeelte voor vertrekkende passagiers. In de vertrekhal vind je ook een winkel voor boeken, tijdschriften en entertainment. Het vliegveld biedt reizigers ook de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van gratis wifi.

Transport en overnachting

Er zijn verschillende mogelijkheden om vanaf het vliegveld naar de stad Montpellier te komen. In de buurt van het vliegveld zijn verschillende autoverhuurmaatschappijen en bij de uitgang is een taxistandplaats. Met de auto duurt het ongeveer 20 minuten om naar de binnenstad te komen. Het is ook mogelijk om vanaf het vliegveld met de trein of de tram naar Montpellier te reizen. Dit duurt ongeveer even lang. In de buurt van het vliegveld en in het centrum van Montpellier zijn hotels in verschillende prijsklassen te vinden. Een hotelkamer kan je eveneens handig online boeken.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Montpellier, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Montpellier op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Montpellier

Luchthaven van aankomst Montpellier
IATA-code aankomstluchthaven MPL

Populaire vluchten naar Montpellier

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 144 voor enkele vluchten en € 158 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.