Begin van hoofdinhoud
Icoon voor retourreis
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Voordeligste vluchten naar Parsippany

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Populaire vluchten naar Parsippany

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Parsippany

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Parsippany? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Parsippany. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Parsippany bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Parsippany, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Parsippany op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Newark

Luchthaven van aankomst Internationale luchthaven Liberty
IATA-code aankomstluchthaven EWR
Naam aankomststad Newark

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Nov 1, 2019

Er bestaat geen keuze voor een diabetes (koolhydraat arme) maaltijd.

Oct 27, 2019

Teveel aankondigingen op vliegtuig in Engels en nederlands, teveel lawaai. Drank en snacks tussendoor beschikbaar in de keuken was wel een goed concept

Oct 23, 2019

Terugvlucht was gedateerd vliegtuig

Oct 19, 2019

Het personeel is bijzonder vriendelijk

Sep 15, 2019

Prima vlucht precies op tijd

Sep 1, 2019

Nee het was perfect

Aug 21, 2019

Hele fijne vlucht gehad

Jun 30, 2019

Wachttijden bij de douanecontole op JFK erg lang.

Jun 3, 2019

Uitstekend

May 23, 2019

Prima in 1 woord.