Goedkope vluchten naar Pico

Voordeligste vluchten naar Pico

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 200 voor enkele vluchten en € 404 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

SATA International-Azores Airlines S.A.
SATA International-Azores Airlines S.A.
SATA International-Azores Airlines S.A.
SATA International-Azores Airlines S.A.
SATA International-Azores Airlines S.A.

Over Pico

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Pico? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Pico. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Pico bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Pico, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Pico op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn vlucht naar Pico annuleren vanwege Covid-19?
Bezoek onze handige Klantenservice-pagina voor meer informatie over het veranderen van je vlucht vanwege Covid-19. Zorg er bovendien ook voor dat je de algemene voorwaarden van jouw luchtvaartmaatschappij bekijkt, voordat je je reis naar Pico boekt.
Wat is de beste manier om een goedkope vlucht naar Pico te vinden met een flexibel wijzigingsbeleid?
Dat is snel geregeld en heel eenvoudig bij Expedia. Vul eerst je gewenste reisdata en bestemming in en klik op de knop ‘Zoeken’. Stap 2: Kies voor ‘Geen wijzigingskosten’ onder de filter ‘Flexibel wijzigingsbeleid’ links op je scherm. Stap 3: Boek je voordelige en flexibele vliegticket naar Pico.
Wat zijn de algemene tips en adviezen voor reizigers naar Pico tijdens de Covid-19-pandemie?
De Covid-19-pandemie heeft de manier waarop de wereld werkt op verschillende manieren beïnvloed, inclusief de manier waarop we reizen. Onderstaande tips helpen je om deze nieuwe uitdagingen aan te kunnen en je voor te bereiden op je avontuur in Pico:

 • Check voordat je boekt of er restricties gelden, zowel op je bestemming als op je vertrekplaats. Blijf op de hoogte van de laatste updates door de websites van overheden en reisorganisaties te bezoeken.
 • Je dient een mondkapje te dragen op de luchthaven, zelfs bij de beveiligingscontrole. Wees er op voorbereid om je masker even af te doen ter identificatie op het verzoek van een beveiligingsbeambte.
 • Om het risico op kruisbesmetting te verkleinen, dien je je boarding pass zelf op de scanner te plaatsen en deze vervolgens op te houden voor inspectie. Geef je instapkaart niet rechtstreeks aan de luchthavenbeveiliging.
 • Één fles handreinigingsgel is toegestaan in je handtas. Dit flesje mag niet meer inhoud kunnen bevatten dan 100 ml en je zult deze even uit je tas moeten halen voor screening bij de beveilingscontrole.
 • Om zo min mogelijk aan te raken tijdens de screening, word je verzocht om persoonlijke items, zoals je sleutels, riem of portemonnee, in je handbagage te doen in plaats van in een tree.
 • Houd eventuele etenswaren die je aan boord mee wilt nemen apart voor de röntgenscreening. Eten zorgt er namelijk vaak voor dat de alarmbellen gaan rinkelen. Door deze in een afsluitbare, transparante plastic zak op een tree te plaatsen, verklein je de kans dat een beveiliger je spullen nader hoeft te inspecteren.

Welke airlines vliegen naar Pico?
Pak je koffers en je paspoort en vlieg weg met een van deze twee airlines die vliegroutes bedienen naar Pico:

 • SATA Air Acores: 316 vluchten naar of nabij Pico elke maand, waaronder 164 vluchten naar Horta (HOR) en 91 vluchten naar Pico Island (PIX) per maand.
 • Azores Airlines: 34 vluchten naar of nabij Pico elke maand, waaronder 21 vluchten naar Horta (HOR) en 13 vluchten naar Pico Island (PIX) per maand.

Hoe vind ik goedkope vliegtickets naar Pico?
De afgelopen zeven dagen was € 404 de goedkoopste prijs voor een vlucht naar Pico. Als je goedkoper uit wilt zijn, boek dan ver van tevoren en wees flexibel met je reisdatums. Zoek je tickets naar Pico en vergelijk de prijzen van omliggende datums door bovenaan op de ‘flexibele datums’-optie te klikken.
Wat kost een vlucht naar Pico?
Enkele vliegreizen vanaf Amsterdam (AMS) werden al verkocht voor € 200 de afgelopen zeven dagen. Tijdens deze periode kostte een retourticket naar Pico tussen de € 404 en € 410. Als je een spectaculaire aanbieding ziet, boek dan direct; de laagste prijzen blijven meestal niet lang beschikbaar.
Wat zijn de populairste luchthavens om naar Pico te vliegen?
Waar vandaan je vertrekt en met welke luchtvaartmaatschappij je wilt vliegen, bepalen waarschijnlijk naar welke van de onderstaande veel gekozen luchthavens in Pico je vliegt:

 • Horta (HOR): 186 vluchten per maand.
 • Pico Island (PIX): 104 vluchten per maand.
 • Sao Jorge Island (SJZ): 60 vluchten per maand.

Hoe duur is een vliegticket naar Pico?
Prijzen van vluchten naar Pico wisselden de afgelopen zeven dagen tussen de € 404 en € 410. In de meeste gevallen geldt dat hoe eerder je boekt, hoe gunstiger de deal.
Wat zijn de goedkoopste maanden om een vlucht te boeken naar Pico?
Om een fantastische deal te scoren op een vlucht naar Pico, is het slim om te reserveren in februari. Dan zijn de prijzen voor vliegtickets het gunstigst. In welke periode tickets dan het minst voordelig zijn? In de VS is dat rond de feestdagen in december.
Informatie over vluchten naar Pico
Luchthaven van aankomst
Pico Island
IATA-code luchthaven van aankomst
PIX
Naam stad van aankomst
Pico Island
Retourprijs
€ 97

Populaire vluchten naar Pico

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 200 voor enkele vluchten en € 404 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

SATA International-Azores Airlines S.A.