Goedkope vluchten naar Porto

Over Porto

Porto, de stad van de wereldberoemde Portugese zoete wijn, heerlijke keuken en het oude stadscentrum. Het is de op een na grootste stad van het land en ligt in het noordwesten van het land, aan de rivier de Douro. Op straat kom je overal middeleeuwse architectuur, steile straatjes en nauwe steegjes tegen. Ga voor een wandeling door het centrum en laat je verrassen door de schoonheid van deze Portugese stad.

Vluchtopties naar Porto

Schiphol [AMS] verzorgt dagelijks rechtstreekse vluchten naar [OPO], waaronder ook vluchten van budgetmaatschappijen. Ook vanaf Eindhoven [EIN] gaan er driemaal per week rechtstreekse budgetvluchten naar de Portugese stad. Het Duitse Weeze [NRN] biedt daarnaast dinsdag tot en met zaterdag vluchten aan. Als je dus vlakbij de grens woont, is het wellicht de moeite waard om hier ook naar te kijken (het is natuurlijk mogelijk dat deze schema’s veranderen). Vanuit Nederland duurt een vlucht ongeveer 2,5 uur en er geldt een tijdsverschil van 1 uur. Door de mogelijkheid om van verschillende plekken in en nabij Nederland te vertrekken is het handig om het aanbod hiervan te vergelijken. Probeer de zoekwizard van Expedia.nl uit en bekijk welke vluchten vertrekken op de data van je keuze.

Luchthaven Porto

Op ongeveer 10 kilometer ten noordwesten van Porto ligt de luchthaven van de stad, dat officieel de benaming Francisco Sa Carneiro Airport heeft. Hoewel het dus vlak bij het centrum ligt, zijn er enkele hotels bij het vliegveld zelf te vinden. Om naar het centrum te komen kun je het gemakkelijkst de metro nemen. Daarnaast gaan er bussen en staan er altijd voldoende taxi’s klaar om je naar je eindbestemming te brengen. Als je liever zelf rijdt, is het ook mogelijk om een auto bij het vliegveld te huren. Kijk op Expedia.nl voor het aanbod en reserveer er gelijk een bij het boeken van je vlucht. Op deze manier geniet je van nog aantrekkelijkere prijzen en kun je gelijk na het landen beginnen aan je doorreis naar je eindbestemming. Verder kent de luchthaven duty-free winkels, restaurants en zelfs gratis WiFi om je vluchtdetails online te kunnen bekijken.

Boekingen & tickets

Er is een groot aanbod van vluchten naar Porto op Expedia.nl. Deze worden altijd tegen een zo aantrekkelijk mogelijke prijs aangeboden. Kijk voor de beste vluchten regelmatig op de site, waar je soms ook aanbiedingen kunt tegenkomen. Na een zoekopdracht te hebben uitgevoerd gebruik je de functies om deze nog verder te filteren, zodat je in een oogopslag een overzicht hebt van de vluchten die bij jouw wensen passen. Daarnaast is het op Expedia.nl mogelijk om je vlucht samen met je hotel te boeken. Ook van plan een auto te huren? Kies dan voor de optie vlucht + hotel + auto en bekijk de voordelige opties.

Vlieg je graag met TAP Portugal of Airberlin? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappijen hier: TAP Portugal Vluchten en Airberlin Vluchten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Porto, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Porto op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen