Voordeligste vluchten naar Salou

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 37 voor enkele vluchten en € 71 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Feb 14, 2020

Parkeerplaats zoeken was echt een crime

Nov 18, 2019

30 minutes delay

Nov 15, 2019

Geen

Oct 1, 2019

Nee

Sep 22, 2019

Nee

Aug 6, 2019

Nee

Aug 2, 2019

N/A

Aug 2, 2019

Geen

Jul 17, 2019

Geen opmerkingen

Jul 13, 2019

Glas water voor de passagiers zal het heel aardig zijn.

Wie aan Salou denkt, denkt aan zon, zee en strand. Niet voor niets is deze badplaats aan de Costa Dorada zo’n populaire vakantiebestemming. Je kunt de hele dag zonnebaden op het prachtige Playa de Poniente of de stress van het dagelijks leven achter je laten tijdens een mooie wandeling over de Camí de Ronda, het vijf kilometer lange kustpad dat van de Playa Llevant langs de Kaap van Salou loopt. Na een dag ontspannen ben je helemaal klaar om je in het bruisende nachtleven te storten. Wie er een dagje op uit wil met de kinderen kan gaan genieten van wervelende wildwestshows en attracties in het themapark PortAventura.

Vliegen naar Salou

De dichtstbijzijnde luchthaven bij Salou is Reus Airport (REU), ook wel aangeduid als Barcelona-Reus Airport, dat op slechts tien kilometer afstand ligt. Er gaan elke dag rechtstreekse vluchten met diverse luchtvaartmaatschappijen naar Reus vanaf luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS). Ook kun je met een lowbudgetmaatschappij vanuit luchthaven Eindhoven (EIN) naar Barcelona-Reus vliegen, wat ruim twee uur in beslag neemt. Vluchten met een tussenstop zijn niet goedkoper en vormen dus geen aantrekkelijke optie omdat je dan uren langer op pad bent. Een andere optie is om vanaf Schiphol naar Barcelona Airport - El Prat (BCN) te vliegen, wat je veel meer vluchtopties geeft en qua vliegtijd en prijs niet veel verschilt.

Verder reizen vanaf Reus

Op welk vliegveld je ook aankomt, je kunt op verschillende manieren naar je uiteindelijke vakantiebestemming komen. Barcelona-Reus Airport is een overzichtelijk klein vliegveld met gratis wifi en allerlei soorten eetgelegenheden voor het geval dat je een wachttijd hebt. Vanaf deze luchthaven gaat er drie keer per dag een bus naar Salou, waarvan de vertrektijden zijn aangepast aan de aankomsttijden van de vluchten. Na een busreis van een half uurtje kun je dan aan je vakantie beginnen. Zeker met een groepje kan een taxi een goed alternatief zijn, bijvoorbeeld als je per ongeluk de bus hebt gemist.

Verder reizen vanaf Barcelona Airport - El Prat

Als je aankomt op Barcelona Airport - El Prat duurt de reis naar Salou wat langer. Mocht je laat aankomen, of een vroege terugvlucht hebben, dan kun je overwegen om een nacht door te brengen in een hotel nabij de luchthaven. Er gaan rechtstreekse bussen naar Salou, die vertrekken vanaf Terminal 1. Houd er bij je planning rekening mee dat de luchthaven twee terminals heeft, die vier kilometer uit elkaar liggen en met een shuttlebus verbonden zijn. De busreis naar Salou duurt ongeveer twee uur, en ’s zomers kan het heel druk zijn, dus dan is vooraf reserveren aan te raden. Je kunt ook met de trein naar Salou reizen, een rit van ongeveer anderhalf uur, maar de treinen vertrekken wel vanaf station Barcelona Sants in de stad zelf. Je kunt ook via internet een shuttleservice reserveren naar Salou of vooraf online een huurauto huurauto boeken en lekker zelf rijden.

Informatie over vluchten naar Salou

Luchthaven van aankomst Internationale luchthaven Barcelona
IATA-code aankomstluchthaven BCN
Naam aankomststad Barcelona

Populaire vluchten naar Salou

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 37 voor enkele vluchten en € 71 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.