Voordeligste vluchten naar Toulouse

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Mar 11, 2020

Heel fijne KLM service.

Over Toulouse

Een vlucht naar Toulouse betekent een reis naar een moderne stad waar Airbus de grootste werkgever is. Met kinderen is het leuk naar het themapark te gaan over ruimte- en luchtvaart, de Cité de l'espace. In het centrum zijn er talloze bars en clubs voor een bruisend nachtleven. Overdag loont een bezoek aan bijzondere historische gebouwen.

Vluchten naar Toulouse

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) zijn dagelijks directe reguliere en budgetvluchten naar Toulouse-Blagnac Airport (TLS) met een reistijd van 1 uur 50 minuten. Brussels International Airport (BRU) biedt dagelijks directe vluchten aan in 1 uur 45 minuten met reguliere maatschappijen. Vanaf Düsseldorf International Airport (DUS) vertrekken dagelijks reguliere vluchten naar Toulouse met een tussenstop en een reistijd van 3 uur 15 minuten.

Voorzieningen en accommodatie op de luchthaven van Toulouse

Na landing op Toulouse Airport kun je voor een hapje en een drankje terecht in verschillende cafés, bars en restaurants in de aankomsthal. Bagagekluizen, banken, geldautomaten en wisselkantoren zijn aanwezig. De luchthaven heeft wifi, internetkiosken, waterpunten en een gebedsruimte. Voor vertrekkende passagiers zijn er lounges, werkruimten en een wachtruime specifiek voor families met speelfaciliteiten voor kinderen. Rondom de luchthaven zijn verschillende twee- tot viersterrenhotels met shuttleservice op aanvraag.

Vervoer naar het stadscentrum

Met een taxi of een online gehuurde auto rijd je in 15 minuten naar het 9 kilometer zuidoostelijk gelegen Toulouse. De Airportshuttle van Tisseo vertrekt drie keer per uur vanaf de aankomsthal naar Toulouse Matabiau, het centraal station van Toulouse, met een reistijd van 20 minuten. Andere buslijnen naar Toulouse zijn lijn 25 en 30 van de publieke maatschappij Tisseo. Lijn 88 vertrekt naar verschillende bestemmingen waaronder Toulouse. Tramlijn T2 rijdt elke 15 minuten naar de stad. Vlakbij de terminal is een pick-up en drop-off punt voor carsharing, let op de pictogrammen. Voor de terminal kun je een taxi nemen.

Informatie over vluchten naar Toulouse

Luchthaven van aankomst Toulouse
IATA-code aankomstluchthaven TLS

Populaire vluchten naar Toulouse

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.