KretaVerenigde Staten

Afbeelding van Default Image

Bezoek Kreta

Kies voor het gezellige Kreta en geniet van de universiteitssfeer, de honkbalwedstrijden en de parken.

Plan een bezoek aan bezienswaardigheden, zoals Tuxedo Park en Boswell Observatory, terwijl je Kreta ontdekt. Dit gebied is ook geliefd door de studentensfeer.

Tophotels in Kreta

Geschatte prijs voor 1 nacht en 2 volwassenen
Super 8 by Wyndham Crete
Super 8 by Wyndham Crete
2 out of 5
1880 W 12th St, Kreta, NE
€ 57
per nacht
12 dec. - 13 dec.

Dit hotel in Kreta ligt op 1,9 km van Tuxedo Park en binnen 5 km afstand van Doane University en Boswell Observatory. Ook Regeringsgebouw van Nebraska en Universiteit ...

3.6/5Goed! (148 beoordelingen)

"Front desk clerk was very friendly. Room was very clean, bed was comfortable, pillows were nice and fluffy. There is a railroad track that runs behind the property, but the building is apparently well insulated, as I wasn’t awakened by the trains that travel through the area. I would definitely stay ..."…"

Beoordeeld op 15 nov. 2019

Super 8 by Wyndham Crete
Crete Inn
Crete Inn
2.5 out of 5
1515 Blue Acres St, Kreta, NE

Dit motel in Kreta ligt binnen 3 km afstand van Tuxedo Park, Doane University en Boswell Observatory. Ook Regeringsgebouw van Nebraska en Universiteit van Nebraska-Lincoln ...

2.6/5 (5 beoordelingen)
It was creepy

"Black mold stinky exposed electronic wires dirty carpet tub was very dirty felt like floor was going to fall thru it was a terrible experience"…"

Beoordeeld op 26 nov. 2016

Crete Inn
Fairfield Inn & Suites by Marriott Lincoln Crete
Fairfield Inn & Suites by Marriott Lincoln Crete
3015 BETTEN DR, Kreta, NE

Dit hotel in Kreta ligt en binnen 5 km afstand van Doane University, Boswell Observatory en Tuxedo Park. Ook Regeringsgebouw van Nebraska en Universiteit van ...

Fairfield Inn & Suites by Marriott Lincoln Crete

Populaire bezienswaardigheden in Kreta

Herdenkingsstadion van Californië
Afbeelding van Herdenkingsstadion van Californië
trover-foto van Cider Hoff

Herdenkingsstadion van Californië

Grijp je kans om tijdens je vakantie in Lincoln een van de leuke evenementen in Herdenkingsstadion van Californië (Memorial Stadium) te ontdekken. Maak hier een wandeling langs de universiteitscampus of woon een sportevenement bij.

Regeringsgebouw van Nebraska
Afbeelding van Regeringsgebouw van Nebraska

Regeringsgebouw van Nebraska

Nadat je Regeringsgebouw van Nebraska hebt bezocht, kun je in de omgeving van Lincoln nog veel meer bezienswaardigheden en attracties ontdekken. Maak hier een wandeling langs de universiteitscampus of woon een sportevenement bij.

Kinderdierentuin Lincoln
Afbeelding van Kinderdierentuin Lincoln

Kinderdierentuin Lincoln

Zie tijdens je vakantie in Lincoln de inheemse en exotische dieren die in Kinderdierentuin Lincoln wonen. Maak hier een wandeling langs de universiteitscampus of woon een sportevenement bij.

Sunken Gardens
Afbeelding van Sunken Gardens

Sunken Gardens

Breng ook eens een bezoekje aan Sunken Gardens, een interessante plek in Lincoln om te zien. Maak hier een wandeling langs de universiteitscampus of woon een sportevenement bij.

Lincoln Children's Museum
Afbeelding van Lincoln Children's Museum
trover-foto van John Van Vleck

Lincoln Children's Museum

Op vakantie in Lincoln kun je 's middags de tentoonstellingen in Lincoln Children's Museum bezoeken. Maak hier een wandeling langs de universiteitscampus of woon een sportevenement bij.

Universiteit van het staatsmuseum van Nebraska
Afbeelding van Universiteit van het staatsmuseum van Nebraska

Universiteit van het staatsmuseum van Nebraska

Op vakantie in Lincoln kun je een keer de tentoonstellingen in Universiteit van het staatsmuseum van Nebraska bestuderen. Maak hier een wandeling langs de universiteitscampus of woon een sportevenement bij.