Begin van hoofdinhoud
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Museum Land van Valkenburg

Expedia biedt handige informatie over hotels, vluchten en bezienswaardigheden in Museum Land van Valkenburg aan. Maak gebruik van Expedia's expertise en boek de beste deals!

Ben je van plan een stedentrip naar Museum Land van Valkenburg te boeken? Expedia biedt een ruim assortiment aan hotels en andere overnachtingsopties in Museum Land van Valkenburg nabij Museum Land van Valkenburg aan, waardoor je verblijf net dat beetje extra speciaal zal zijn. Voor je vertrek is het verstanding om de Expedia reis gids over Museum Land van Valkenburg te raadplegen, om zo alles te weten te komen over het prachtige Museum Land van Valkenburg!


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Museum Land van Valkenburg

Alle 953 accommodaties in de buurt van Museum Land van Valkenburg bekijken
Parkhotel Valkenburg € 52
Parkhotel Valkenburg

Parkhotel Valkenburg

Neerhem 68, Valkenburg aan de Geul
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit wellness hotel ligt in de buitenwijken, binnen 10 minuten lopen van Kabelbaan Valkenburg, Kasteel Valkenburg en Wilhelminatoren. Ook Fluweelengrot en Theodoor Dorrenplein liggen binnen 15 minuten lopen. Station Valkenburg ligt op 18 minuten lopen.

  Black Label Hotel Valkenburg - Maastricht € 43
  Black Label Hotel Valkenburg - Maastricht

  Black Label Hotel Valkenburg - Maastricht

    
   3.5 van 5.0 Sterren

   Dit hotel in Valkenburg aan de Geul ligt binnen 5 minuten lopen van Theodoor Dorrenplein en Kasteel Valkenburg. Ook Pretpark de Valkenier en Fluweelengrot liggen binnen 10 minuten lopen. Station Valkenburg ligt op 7 minuten lopen.

   Hulsman € 65
   Hulsman

   Hulsman

   De Guascostraat 16, Valkenburg aan de Geul
     
    3.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel in Valkenburg aan de Geul ligt binnen 5 minuten lopen van Kasteel Valkenburg, Theodoor Dorrenplein en Kabelbaan Valkenburg. Ook Fluweelengrot en Wilhelminatoren liggen binnen 10 minuten lopen. Station Valkenburg ligt op 11 minuten lopen.

    Hotel Garni De Karsteboom € 65
    Hotel Garni De Karsteboom

    Hotel Garni De Karsteboom

    Nieuweweg 76, Valkenburg aan de Geul
      
     3.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel in Valkenburg aan de Geul ligt binnen 2 km afstand van Theodoor Dorrenplein, Pretpark de Valkenier en Kasteel Valkenburg. Ook Fluweelengrot en Kasteel Oost liggen binnen 2 km afstand. Station Valkenburg ligt op 9 minuten lopen.

     Hotel de Griffier € 85
     Hotel de Griffier

     Hotel de Griffier

     78 Broekhem, Valkenburg aan de Geul, LI
       
      3.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel in Valkenburg aan de Geul ligt binnen 2 km afstand van Holland Casino Valkenburg en Gemeentegrot Valkenburg. Ook Wilhelminatoren en Markt liggen binnen 15 km afstand. Station Valkenburg ligt op 9 minuten lopen en naar Station Houthem-St. Gerlach is het 25 minuten lopen.

      Hotel Walram € 44
      Hotel Walram

      Hotel Walram

      Walramplein 37, Valkenburg aan de Geul
        
       3.0 van 5.0 Sterren

       Dit hotel in Valkenburg aan de Geul ligt binnen 5 minuten lopen van Theodoor Dorrenplein en Kasteel Valkenburg. Ook Kabelbaan Valkenburg en Fluweelengrot liggen binnen 10 minuten lopen. Station Valkenburg ligt op 9 minuten lopen.

       Le Bistro € 40
       Le Bistro

       Le Bistro

       Grotestraat centrum 3, Valkenburg aan de Geul
         
        2.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in de historische wijk, binnen 5 minuten lopen van Kasteel Valkenburg, Theodoor Dorrenplein en Fluweelengrot. Ook Kabelbaan Valkenburg en Gemeentegrot Valkenburg liggen binnen 10 minuten lopen. Station Valkenburg ligt op 10 minuten lopen.

        Hotel Botterweck € 64
        Hotel Botterweck

        Hotel Botterweck

        Bogaardlaan 4, Valkenburg aan de Geul
          
         3.0 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in het centrum van Valkenburg aan de Geul, binnen 5 minuten lopen van Theodoor Dorrenplein en Kasteel Valkenburg. Ook Fluweelengrot en Kabelbaan Valkenburg liggen binnen 10 minuten lopen. Station Valkenburg ligt op 9 minuten lopen.