Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

National Museum of the Filipino People

Bekijk in het National Museum of the Filipino People een collectie die duizenden jaren aan geschiedenis en antropologie van het land omvat, vanaf de vroegste bewoners tot de Spaanse kolonisten en meer.

In het National Museum of the Filipino People wordt duizenden jaren aan geschiedenis samengevat, van de primitieve technieken van de eerste inwoners van de Filipijnen tot de kunst van diverse culturen. De enorme museumcollectie is uitgespreid over vijf permanente tentoonstellingen.

Inspecteer bij de tentoonstelling The Origin stenen gereedschap en aardewerk. Bekijk het schedeldak van de Tabon Man, een van de oudste menselijke overblijfselen die in de Filipijnen is gevonden. De versteende schedel zou hebben toebehoord aan iemand die ongeveer 24.000 jaar voor Christus leefde.

Laat je blik vervolgens vallen op de schat van de San Diego. Dit Spaanse galjoen zonk in 1600 voor de kust van de Baai van Manilla. De schat bestaat uit munten, sierraden, keramiek en een rozenkrans met ivoren kralen. Verder zie je bij deze tentoonstelling de kanonnen van het schip en alledaagse spullen uit de 17e eeuw, zoals kopjes, flessen en grote kruiken waarin etenswaar werd bewaard.

Bij Five Centuries of Maritime Trade kun je de opgedoken vrachten van scheepswrakken van oude koopvaardijschepen bekijken. De voorwerpen laten zien dat er al ver voor de komst van de Spanjaarden een levendige handel was in de regio.

De tentoonstelling Kaban ng Lahi is gewijd aan vroegere begrafenisrituelen. Er zijn onder meer secundaire grafurnen te zien die in diverse grotten zijn gevonden. Secundaire begrafenissen waren rituelen die werden uitgevoerd nadat het lichaam was vergaan. De botten werden behandeld en opnieuw begraven in sierlijke urnen die de vorm van een mens hadden. Op sommige van deze urnen zijn zelfs gelaatstrekken waarneembaar. Het hoogtepunt van deze tentoonstelling is de Manunggul-urn uit 890 à 710 voor Christus.

Kom aan de hand van de uitgebreide collectie pre-Spaanse spullen en muziekinstrumenten meer te weten over de culturele achtergrond van de gemeenschappen die op de Filipijnen leven.

Loop naar de binnenplaats en begeef je naar het Ifugao-huis uit Mayoyao. Het huis bestaat uit één kamer en staat op stelten. Het werd vanuit de provincie Ifugao in gedeelten naar de binnenplaats getransporteerd. Binnen is onder meer keukengerei te zien.

Het museum bevindt zich in Rizal Park en is goed bereikbaar per taxi. Het is elke dag geopend, met uitzondering van maandag. Bij de toegangsprijs is ook de entree van het Planetarium inbegrepen.


Nationaal Museum van de Filipino's Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Nationaal Museum van de Filipino's

Alle 1.868 accommodaties in de buurt van Nationaal Museum van de Filipino's bekijken
Hotel H2O € 75
Hotel H2O

Hotel H2O

Luneta, (Behind the Quirino Grandstand), Manila
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit gezinsvriendelijke hotel in Manila ligt aan het water, binnen 5 minuten lopen van Manila Ocean Park en Manila Bay. Ook Rizal Park en Amerikaanse Ambassade liggen binnen 10 minuten lopen. LRT-station Verenigde Naties ligt op 19 minuten lopen en naar LRT-station Centraal is het 25 minuten lopen.

  The Manila Hotel € 116
  The Manila Hotel

  The Manila Hotel

  One Rizal Park, Manila
    
   5.0 van 5.0 Sterren

   Dit gezinsvriendelijke hotel in Manila ligt in de historische wijk, binnen 10 minuten lopen van Rizal Park, Manila Ocean Park en Manila Bay. Ook Amerikaanse Ambassade en Dokterziekenhuis van Manila liggen binnen 2 km afstand. LRT-station Verenigde Naties ligt op 17 minuten lopen en naar LRT-station Centraal is het 20 minuten lopen.

   Hotel Jen Manila by Shangri-La € 63
   Hotel Jen Manila by Shangri-La

   Hotel Jen Manila by Shangri-La

   3001 Roxas Boulevard, Pasay, Manila
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel ligt in Brgy. 719, binnen 10 minuten lopen van Cultureel centrum, Yacht Club van Manila en Star City (amusementspark). Ook Harrison Plaza en Filippijns internationaal comferentiecentrum liggen binnen 15 minuten lopen. LRT-station Vito Cruz ligt op 12 minuten lopen en naar LRT-station Gil Puyat is het 19 minuten lopen.

    Bayview Park Hotel Manila € 71
    Bayview Park Hotel Manila

    Bayview Park Hotel Manila

    1118 Roxas Boulevard, corner United Nations Avenue, Manila, Manila
      
     3.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel ligt in Ermita, vlak bij Amerikaanse Ambassade en Rizal Park. Ook Manila Bay en Manila Ocean Park liggen binnen 10 minuten lopen. LRT-station Verenigde Naties ligt op 10 minuten lopen en naar LRT-station Pedro Gil is het 18 minuten lopen.

     City Garden Suites Manila € 47
     City Garden Suites Manila

     City Garden Suites Manila

     1158 A. Mabini St. Ermita, Manila, Manila
       
      3.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Ermita, binnen 10 minuten lopen van Rizal Park, Amerikaanse Ambassade en Manila Bay. Ook Dokterziekenhuis van Manila en Robinson's Place liggen binnen 10 minuten lopen. LRT-station Verenigde Naties ligt op 8 minuten lopen en naar LRT-station Pedro Gil is het 15 minuten lopen.

      Red Planet Manila Bay € 46
      Red Planet Manila Bay

      Red Planet Manila Bay

      Arquiza St. cor Alhambra St., Ermita, Manila
        
       3.0 van 5.0 Sterren

       Dit hotel ligt in Ermita, binnen 10 minuten lopen van Rizal Park, Amerikaanse Ambassade en Manila Bay. Ook Robinson's Place en Dokterziekenhuis van Manila liggen binnen 10 minuten lopen. LRT-station Verenigde Naties ligt op 12 minuten lopen en naar LRT-station Pedro Gil is het 16 minuten lopen.

       The Bayleaf Intramuros € 68
       The Bayleaf Intramuros

       The Bayleaf Intramuros

       Muralla Corner Victoria Streets, Intramuros, Manila, Manila
         
        3.5 van 5.0 Sterren

        Dit boetiek hotel ligt in de historische wijk, binnen 10 minuten lopen van Kerk van San Agustin, Fort Santiago en Kathedraal van Manila. Ook Rizal Park en Manila Ocean Park liggen binnen 2 km afstand. LRT-station Verenigde Naties ligt op 17 minuten lopen en naar LRT-station Centraal is het 23 minuten lopen.

        Casa Bocobo Hotel € 38
        Casa Bocobo Hotel

        Casa Bocobo Hotel

        Jorge Bocobo Street, Corner Kalaw Avenue, Ermita, Manila, Manila
          
         3.0 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in Ermita, vlak bij Casino Filipino en Rizal Park. Ook Amerikaanse Ambassade en Dokterziekenhuis van Manila liggen binnen 10 minuten lopen. LRT-station Verenigde Naties ligt op 6 minuten lopen en naar LRT-station Pedro Gil is het 15 minuten lopen.