Begin van hoofdinhoud

Orta San Giulio

Staat bekend om Meren, Historische gebouwen en Kleine stad

Ga naar geweldige bezienswaardigheden, zoals Ortameer, terwijl je Orta San Giulio ontdekt. Deze stad is ook geliefd door de meren.

Hoe geraak je in Orta San Giulio?

Ga naar geweldige bezienswaardigheden, zoals Ortameer, terwijl je Orta San Giulio ontdekt. Deze stad is ook geliefd door de meren.

Activiteiten in Orta San Giulio

Ontdek het buitenleven op vakantie in de natuur van Giardini Botanici dell'Isola Bella in Verbania. Je vakantie is niet compleet tot je het meer en pittoreske tuinen in de omgeving hebt verkend.

Ontdek het buitenleven op vakantie in de natuur van Giardini Botanici Villa Taranto in Verbania. Je vakantie is niet compleet tot je het meer en pittoreske tuinen in de omgeving hebt verkend.

Kom meer te weten over de lokale geschiedenis van Maccagno con Pino e Veddasca als je een bezoekje brengt aan een beroemde locatie zoals Lombardijse oever van het Lago Maggiore. Verken het meer in dit ontspannen gebied.

Wat is er nu beter dan op vakantie lekker genieten van de buitenlucht? Ontdek tijdens je verblijf in Omegna de mooie natuur van Mottarone. Je vakantie is niet compleet tot je het meer en pittoreske tuinen in de omgeving hebt verkend.

Maak tijdens je vakantie in Stresa ook eens een uitstapje naar Stresa-Alpino-Mottarone-kabelbaan. Je vakantie is niet compleet tot je het meer en pittoreske tuinen in de omgeving hebt verkend.

Leer over de geschiedenis van Stresa wanneer je een bezoek brengt aan Isola Bella. Je vakantie is niet compleet tot je pittoreske tuinen en het meer in de omgeving hebt verkend.