Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 895.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Pont des Arts

Deze brug, die zich in het hart van Parijs bevindt, is een prachtige plek om te relaxen en te genieten van het uitzicht op de Seine.

Bewonder het voorname Institut de France, de magnifieke Eiffeltoren en koop enkele fraaie souvenirs terwijl je naar de iconische Pont des Arts kuiert. Ga op een van de bankjes zitten en luister naar straatartiesten of neem een goed gevulde picknickmand mee en drink een glaasje wijn met je partner terwijl de zon ondergaat in de stad der liefde.

De oorspronkelijke Pont des Arts was de eerste ijzeren brug in Parijs en werd gebouwd in het begin van de 19e eeuw. Nadat de brug zware bombardementen in beide wereldoorlogen had overleefd, stortte de brug in 1979 bijna in doordat er een boot tegenaan voer. Gelukkig werd de brug enkele jaren later gerenoveerd en werden de negen metalen bogen vervangen door zeven nieuwe bogen. Via deze brede brug loop je in 10 minuten van het Louvre en het Institut de France naar de overkant van de rivier.

Wandel over het houten wandelpad en staar over de kalm stromende Seine. Bekijk de rondvaartboten die langzaam voorbijglijden of ontdek je favoriete bezienswaardigheden aan de skyline vol gebouwen. De enorme koepel van het Institut de France en de rijzige Eiffeltoren zullen je zeker niet ontgaan. Ga op souvenirjacht bij de kraampjes die aan weerszijden van de rivier staan en geniet van de geanimeerde straatartiesten.

Jarenlang hingen geliefden slotjes aan de brugleuningen als symbool van hun eeuwigdurende liefde. Het gemeentebestuur maakte zich echter zorgen over de gevaarlijke situatie die ontstond door het gewicht van de slotjes, dat overeenkwam met het gewicht van 20 olifanten, en heeft het metalen traliewerk vervangen door glas. Op deze romantische plek kun je je liefde bevestigen door een selfie met je geliefde te maken in plaats van een slotje op te hangen.

De Pont des Arts ligt dicht bij het centrum van Parijs. Wanneer het avond wordt en de mensenmassa zich verspreidt in diverse richtingen, kun je je in een café in de buurt ontspannen met een glas wijn en iets eten, terwijl je het licht ziet veranderen en naar straatmuzikanten luistert die klassieke vioolmuziek spelen.


Gids voor Pont des Arts


Kaart

Beste hotelaanbiedingen

Alle 4.785 accommodaties in de buurt van Pont des Arts bekijken
Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris € 135
Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris

Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris

53 Ter Quai des Grands Augustins, Paris
   
  4,4
  / 5, op basis van 2.340 beoordelingen
  4.0 van 5.0

  Deze residentie ligt in Centrum van Parijs, binnen 10 minuten lopen van Pont Neuf en Notre-Dame-kathedraal. Ook Musée du Louvre en Jardin du Luxembourg liggen binnen 2 km afstand. Metrostation Saint-Michel en Station Paris Saint-Michel - Notre Dame liggen op 5 minuten lopen.

  Novotel Paris Les Halles € 154
  Novotel Paris Les Halles

  Novotel Paris Les Halles

  8 Place Marguerite De Navarre, Paris
    
   4,3
   / 5, op basis van 2.163 beoordelingen
   4.0 van 5.0

   Dit gezinsvriendelijke hotel in Parijs ligt in de historische wijk, binnen 10 minuten lopen van Les Halles en Musée Georges Pompidou. Ook Notre-Dame-kathedraal en Musée du Louvre liggen binnen 15 minuten lopen. Station Paris Châtelet - Les Halles en Metrostation Les Halles liggen op 5 minuten lopen.

   Saint James Albany Paris Hôtel Spa € 156
   Saint James Albany Paris Hôtel Spa

   Saint James Albany Paris Hôtel Spa

   202 Rue De Rivoli, Paris
     
    4,0
    / 5, op basis van 794 beoordelingen
    4.0 van 5.0

    Dit wellness hotel ligt in Centrum van Parijs, binnen 10 minuten lopen van Pont Royal, Musée du Louvre en Champs-Élysées. Ook Galéries Lafayette en Place de la Concorde liggen binnen 15 minuten lopen. Metrostation Tuileries ligt op maar 2 minuten lopen en naar Station de Métro Pyramides is het 6 minuten lopen.

    K+K Hotel Cayre Paris € 136
    K+K Hotel Cayre Paris

    K+K Hotel Cayre Paris

    4 Boulevard Raspail, Paris
      
     4,4
     / 5, op basis van 1.217 beoordelingen
     4.0 van 5.0

     Dit hotel ligt in Centrum van Parijs, binnen 15 minuten lopen van Musée d'Orsay en Musée Rodin. Ook Musée du Louvre en Place de la Concorde liggen binnen 2 km afstand. Metrostation Rue du Bac ligt op maar 2 minuten lopen en naar Metrostation Solferino is het 4 minuten lopen.

     L'Empire Paris € 155
     L'Empire Paris

     L'Empire Paris

     48 Rue De L Arbre Sec, Paris
       
      4,3
      / 5, op basis van 1.031 beoordelingen
      4.0 van 5.0

      Deze wellness residentie ligt in Centrum van Parijs, binnen 10 minuten lopen Rue de Rivoli, Pont Neuf en Musée du Louvre. Ook Notre-Dame-kathedraal en Musée Picasso liggen binnen 2 km afstand. Metrostation Louvre - Rivoli en Metrostation Pont Neuf liggen op 5 minuten lopen.

      Maison Albar Hotel Paris Céline € 209
      Maison Albar Hotel Paris Céline

      Maison Albar Hotel Paris Céline

      23/25 RUE DU PONT NEUF, Paris
        
       4,5
       / 5, op basis van 392 beoordelingen
       5.0 van 5.0

       Dit luxe hotel ligt in Centrum van Parijs, binnen 10 minuten lopen Forum des Halles, Pont Neuf en Palais Royal. Musée du Louvre ligt op 0,9 km. Metrostation Pont Neuf en Metrostation Les Halles liggen op 5 minuten lopen.

       Hotel Europe Saint Severin Paris € 72
       Hotel Europe Saint Severin Paris

       Hotel Europe Saint Severin Paris

       38-40 Rue Saint Séverin, Paris
         
        4,3
        / 5, op basis van 873 beoordelingen
        3.0 van 5.0

        Dit hotel ligt in Centrum van Parijs, binnen 15 minuten lopen van Notre-Dame-kathedraal en Jardin du Luxembourg. Ook Musée Georges Pompidou en Musée du Louvre liggen binnen 2 km afstand. Metrostation Saint-Michel en Station Paris Saint-Michel - Notre Dame liggen op 2 minuten lopen.

        Grand Hotel du Palais Royal € 348
        Grand Hotel du Palais Royal

        Grand Hotel du Palais Royal

        4 rue de Valois, Paris
          
         4,6
         / 5, op basis van 137 beoordelingen
         5.0 van 5.0

         Dit luxe hotel ligt in Centrum van Parijs, binnen 10 minuten lopen van Palais Royal en Musée du Louvre. Ook Opéra Garnier en Musée Georges Pompidou liggen binnen 2 km afstand. Station de Métro Palais Royal-Musée du Louvre ligt op maar 2 minuten lopen en naar Metrostation Louvre - Rivoli is het 6 minuten lopen.