Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Pont des Arts

Deze brug, die zich in het hart van Parijs bevindt, is een prachtige plek om te relaxen en te genieten van het uitzicht op de Seine.

Bewonder het voorname Institut de France, de magnifieke Eiffeltoren en koop enkele fraaie souvenirs terwijl je naar de iconische Pont des Arts kuiert. Ga op een van de bankjes zitten en luister naar straatartiesten of neem een goed gevulde picknickmand mee en drink een glaasje wijn met je partner terwijl de zon ondergaat in de stad der liefde.

De oorspronkelijke Pont des Arts was de eerste ijzeren brug in Parijs en werd gebouwd in het begin van de 19e eeuw. Nadat de brug zware bombardementen in beide wereldoorlogen had overleefd, stortte de brug in 1979 bijna in doordat er een boot tegenaan voer. Gelukkig werd de brug enkele jaren later gerenoveerd en werden de negen metalen bogen vervangen door zeven nieuwe bogen. Via deze brede brug loop je in 10 minuten van het Louvre en het Institut de France naar de overkant van de rivier.

Wandel over het houten wandelpad en staar over de kalm stromende Seine. Bekijk de rondvaartboten die langzaam voorbijglijden of ontdek je favoriete bezienswaardigheden aan de skyline vol gebouwen. De enorme koepel van het Institut de France en de rijzige Eiffeltoren zullen je zeker niet ontgaan. Ga op souvenirjacht bij de kraampjes die aan weerszijden van de rivier staan en geniet van de geanimeerde straatartiesten.

Jarenlang hingen geliefden slotjes aan de brugleuningen als symbool van hun eeuwigdurende liefde. Het gemeentebestuur maakte zich echter zorgen over de gevaarlijke situatie die ontstond door het gewicht van de slotjes, dat overeenkwam met het gewicht van 20 olifanten, en heeft het metalen traliewerk vervangen door glas. Op deze romantische plek kun je je liefde bevestigen door een selfie met je geliefde te maken in plaats van een slotje op te hangen.

De Pont des Arts ligt dicht bij het centrum van Parijs. Wanneer het avond wordt en de mensenmassa zich verspreidt in diverse richtingen, kun je je in een café in de buurt ontspannen met een glas wijn en iets eten, terwijl je het licht ziet veranderen en naar straatmuzikanten luistert die klassieke vioolmuziek spelen.


Pont des Arts Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Pont des Arts

Alle 5.160 accommodaties in de buurt van Pont des Arts bekijken
OKKO Hotels Paris Gare de l'Est € 129
OKKO Hotels Paris Gare de l'Est

OKKO Hotels Paris Gare de l'Est

30 A rue d'Alsace, Parijs
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit hotel ligt in Centrum van Parijs, binnen 15 minuten lopen van Canal Saint-Martin en Grands Boulevards. Ook Basilique du Sacré-Cœur en Musée Grévin liggen binnen 2 km afstand. Paris Magenta en Metrostation Gare de l'Est liggen op 5 minuten lopen.

  Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris € 199
  Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris

  Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris

  53 Ter Quai des Grands Augustins, Parijs, Paris
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Deze gezinsvriendelijke residentie in Parijs ligt in de historische wijk, binnen 10 minuten lopen van Pont Neuf, Sainte Chapelle en Les Halles. Ook Notre-Dame en Rue de Rivoli liggen binnen 10 minuten lopen. Station Paris Saint-Michel - Notre Dame en Metrostation Pont Neuf liggen op 5 minuten lopen.

   Saint James Albany Paris Hôtel Spa € 197
   Saint James Albany Paris Hôtel Spa

   Saint James Albany Paris Hôtel Spa

   202 Rue De Rivoli, Parijs, Paris
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit wellness hotel ligt in Centrum van Parijs, binnen 10 minuten lopen van Rue de Rivoli, Palais Royal en Jardin des Tuileries. Ook Musée du Louvre en Champs-Élysées liggen binnen 10 minuten lopen. Metrostation Tuileries ligt op maar 2 minuten lopen en naar Station de Métro Pyramides is het 5 minuten lopen.

    Novotel Paris Les Halles € 203
    Novotel Paris Les Halles

    Novotel Paris Les Halles

    8 Place Marguerite De Navarre, Parijs, Paris
      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit gezinsvriendelijke hotel in Parijs ligt in de historische wijk, vlak bij Forum des Halles, Les Halles en Rue de Rivoli. Ook Centre Pompidou en Musée Georges Pompidou liggen binnen 10 minuten lopen. Station Paris Châtelet - Les Halles en Metrostation Les Halles liggen op 5 minuten lopen.

     K+K Hotel Cayre Paris € 152
     K+K Hotel Cayre Paris

     K+K Hotel Cayre Paris

     4 Boulevard Raspail, Parijs, Paris
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Centrum van Parijs, binnen 10 minuten lopen van Musée d'Orsay en Le Bon Marché. Ook Musée Rodin en Jardin des Tuileries liggen binnen 15 minuten lopen. Metrostation Rue du Bac ligt op maar 2 minuten lopen en naar Metrostation Solferino is het 4 minuten lopen.

      Maison Albar Hotels Le Pont-Neuf € 275
      Maison Albar Hotels Le Pont-Neuf

      Maison Albar Hotels Le Pont-Neuf

      23/25 RUE DU PONT NEUF, Parijs
        
       5.0 van 5.0 Sterren

       Dit luxe hotel ligt in Centrum van Parijs, binnen 10 minuten lopen Forum des Halles, Centre Pompidou en Palais Royal. Ook Comédie-Française en Hotel de Ville liggen binnen 15 minuten lopen. Metrostation Pont Neuf en Metrostation Louvre - Rivoli liggen op 5 minuten lopen.

       Timhotel Le Louvre € 93
       Timhotel Le Louvre

       Timhotel Le Louvre

       4 rue Croix des Petits Champs, Parijs
         
        3.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Centrum van Parijs, vlak bij Palais Royal en Rue de Rivoli. Ook Les Halles en Musée du Louvre liggen binnen 10 minuten lopen. Station de Métro Palais Royal-Musée du Louvre en Metrostation Louvre - Rivoli liggen op 5 minuten lopen.

        Citadines Les Halles Paris € 156
        Citadines Les Halles Paris

        Citadines Les Halles Paris

        4 Rue Des Innocents, Parijs, Paris
          
         4.0 van 5.0 Sterren

         Deze residentie ligt in Centrum van Parijs, vlak bij Forum des Halles, Les Halles en Rue de Rivoli. Ook Centre Pompidou en Musée Georges Pompidou liggen binnen 10 minuten lopen. Station Paris Châtelet - Les Halles en Metrostation Les Halles liggen op 5 minuten lopen.