Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 895.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Vakanties naar Sallustiano

Verken de oude Romeinse tuinen uit de eerste eeuw voor Christus en bezoek een spectaculaire rooms-katholieke kerk in het zeventiende district van Rome.

Wandel door Sallustiano en stuit op een kleine neogotische basiliek. Bezoek een rooms-katholieke kerk die is gewijd aan de Maagd Maria. In dit historische district zijn ook tal van traditionele Italiaanse en mediterrane restaurants te vinden.

De Horti Sallustiani, in het centrum van Sallustiano, is een oude tuin met de overblijfselen van historische bouwwerken. Sallust, een Romeinse historicus, ontwikkelde deze tuinen in de eerste eeuw voor Christus. Op het Piazza Sallustio naast de tuinen zijn de overblijfselen van drie historische bouwwerken te vinden.

De San Camillo de Lellis is een fraai voorbeeld van neogotische architectuur. Deze kerk werd in het begin van de twintigste eeuw gebouwd en staat aan de Via Sallustiana. Bewonder de indrukwekkende, uit rode bakstenen opgetrokken voorgevel. In de kerk staat het fraaie standbeeld van St. Camillus door Alberto Galli uit het begin van de twintigste eeuw.

Een andere kerk die het bezoeken waard is, is de Santa Maria della Vittoria, een fraai zeventiende-eeuws bouwwerk. Deze kerk uit de Romeinse vroegbarok is een ontwerp van de architect Carlo Maderno. In de Capella Cornaro bevindt zich de Extase van Theresia, een meesterwerk van de beroemde Italiaanse kunstenaar Gian Lorenzo Bernini. Naast de kerk bevindt zich de prachtige Fontana dell'Acqua Felice.

Wandel naar het openbare park van Villa Borghese en bezoek de Galleria Borghese. In dit museum kun je prachtige beeldhouwwerken en schilderijen bewonderen van beroemde Italiaanse renaissancekunstenaars als Raphael, Bernini en Antonello da Messina.

Sallustiano bevindt zich in Municipio I en is goed te bereiken met de bus en metro. Ontdek het zeventiende district van Rome op korte loopafstand van de metrostations Barberini en Repubblica.

Door de gunstige ligging ten opzichte van de openbare parken en andere historische bezienswaardigheden van Rome is Sallustiano een ideale bestemming voor een bezoek of verblijf.


Sallustiano Reisgids


Beste hotelaanbiedingen in Sallustiano

Alle 6.976 accommodaties in Sallustiano bekijken
Hotel Invictus € 38
Hotel Invictus

Hotel Invictus

Via Quintino Sella 15, Rome
   
  3,4
  / 5, op basis van 548 beoordelingen
  3.0 van 5.0

  Dit hotel ligt in Sallustiano, binnen 10 minuten lopen van Santa Maria della Vittoria en Spaanse Trappen. Ook Trevifontein en Colosseum liggen binnen 15 minuten lopen. Station Barberini ligt op 9 minuten lopen en naar Station Repubblica - Teatro dell'Opera is het 9 minuten lopen.

  Marcella Royal Hotel € 76
  Marcella Royal Hotel

  Marcella Royal Hotel

  Via Flavia 106, Rome
    
   4,3
   / 5, op basis van 688 beoordelingen
   4.0 van 5.0

   Dit hotel ligt in Sallustiano, binnen 15 minuten lopen van Spaanse Trappen, Villa Borghese en Trevifontein. Ook Thermae Diocletiani en Colosseum liggen binnen 15 minuten lopen. Station Repubblica - Teatro dell'Opera ligt op 10 minuten lopen en naar Station Barberini is het 10 minuten lopen.

   Hotel Londra & Cargill € 98
   Hotel Londra & Cargill

   Hotel Londra & Cargill

   Piazza Sallustio 18, Rome
     
    4,3
    / 5, op basis van 1.365 beoordelingen
    4.0 van 5.0

    Dit hotel ligt in Sallustiano, binnen 10 minuten lopen van Santa Maria della Vittoria en Villa Borghese. Ook Spaanse Trappen en Trevifontein liggen binnen 15 minuten lopen. Station Barberini ligt op 11 minuten lopen en naar Station Repubblica - Teatro dell'Opera is het 12 minuten lopen.

    Leon's Place Hotel € 92
    Leon's Place Hotel

    Leon's Place Hotel

    Via XX Settembre 90-94, Rome
      
     4,4
     / 5, op basis van 289 beoordelingen
     4.0 van 5.0

     Dit romantische hotel ligt in Sallustiano, binnen 15 minuten lopen van Santa Maria della Vittoria, Trevifontein en Spaanse Trappen. Ook Teatro dell'Opera di Roma en Villa Borghese liggen binnen 15 minuten lopen. Station Castro Pretorio ligt op 9 minuten lopen en naar Station Repubblica - Teatro dell'Opera is het 11 minuten lopen.

     Hotel Margaret € 43
     Hotel Margaret

     Hotel Margaret

     Via Antonio Salandra 6, Rome
       
      3,5
      / 5, op basis van 193 beoordelingen
      2.0 van 5.0

      Dit hotel ligt in Sallustiano, binnen 10 minuten lopen van Santa Maria della Vittoria, Trevifontein en Spaanse Trappen. Ook Colosseum en Teatro dell'Opera di Roma liggen binnen 15 minuten lopen. Station Repubblica - Teatro dell'Opera ligt op 6 minuten lopen en naar Station Barberini is het 7 minuten lopen.

      Hotel Medici € 49
      Hotel Medici

      Hotel Medici

      Via Flavia 96, Rome
        
       3,9
       / 5, op basis van 1.023 beoordelingen
       3.0 van 5.0

       Dit hotel ligt in Sallustiano, binnen 15 minuten lopen van Santa Maria della Vittoria, Spaanse Trappen en Trevifontein. Ook Colosseum en Villa Borghese liggen binnen 15 minuten lopen. Station Repubblica - Teatro dell'Opera ligt op 10 minuten lopen en naar Station Barberini is het 10 minuten lopen.

       Seven Kings Relais € 44
       Seven Kings Relais

       Seven Kings Relais

       Via XX Settembre 58 A, Rome
         
        4,0
        / 5, op basis van 165 beoordelingen
        0.0 van 5.0

        Deze gezinsvriendelijke accommodatie in een herenhuis ligt in Sallustiano, Rome.

        Santa Maria della Vittoria (0,5 km) • Via Veneto (0,9 km) • Teatro dell'Opera di Roma (0,8 km) • Galleria Borghese (0,9 km) • Thermae Diocletiani (0,5 km)

        Empire Palace Hotel € 86
        Empire Palace Hotel

        Empire Palace Hotel

        Via Aureliana 39, Rome
          
         4,3
         / 5, op basis van 710 beoordelingen
         4.0 van 5.0

         Dit hotel ligt in Sallustiano, binnen 10 minuten lopen van Santa Maria della Vittoria, Spaanse Trappen en Trevifontein. Ook Colosseum en Teatro dell'Opera di Roma liggen binnen 15 minuten lopen. Station Barberini ligt op 7 minuten lopen en naar Station Repubblica - Teatro dell'Opera is het 8 minuten lopen.