Siam Park

Siam Water Park bevat een waterpark
Kies twee of meer items en bespaar op je reis:
Trotseer de hoge glijbanen of doe het rustig aan op de 'lazy river' in een van de grootste thematische waterparken van Europa.

Het enorme Siam Park is geïnspireerd door het eeuwenoude Thaise koninkrijk Siam. Het populaire waterpark heeft vele spannende attracties en waterglijbanen, een strandgedeelte, golfslagbad en kindergedeelte en heeft een Thais thema. Probeer de attracties uit en bewonder het fascinerende parkontwerp, met bijzondere Thaise architectonische motieven.

Durf jij de val van 28 meter aan? Bezoek dan de Tower of Power, een steile glijbaan in een Thaise tempel. Ook mag de achtbaan Dragon niet overgeslagen worden! Waag je in het hol van een kleurrijke draak en ervaar de effecten van gewichtloosheid.

Probeer te surfen in het golfslagbad, dat naar zeggen de grootste kunstmatige golven ter wereld creëert. De golven kunnen tot wel 3 meter hoog worden en komen tevoorschijn onder een mooi Thais paleis. Peddel langs de rand en laat het water tegen je aanklotsen of raap je moed bij elkaar en trotseer de krachtige golven.

Bekijk de actie in het golfslagbad vanaf het witte zand van Siam Beach. Het park ligt vrij ver van de kust af. Toch zul je bij het lauwe, blauwgroene water en de palmbomen denken dat je je aan de oceaan bevindt.

De culturele kant van het park is bij de drijvende markt met Thais thema te ervaren. Ga op zoek naar uit Thailand geïmporteerde souvenirs bij authentieke bamboekraampjes. Kinderen vermaken zich prima in de Lost City, een verzameling ondiepe zwembaden met torentjes, glijbanen en waterkanonnen.

Wandel op je gemak door het park om alle indrukwekkende Thaise architectuur goed te bewonderen. Bewonder de zwemmende koikarpers onder houten wandelpaden in het water en de traditionele huizen met rieten dak, gemaakt met materialen uit Thailand.

De Mai Tai-rivier is leuk als je het park rustig wilt zien. Drijf op je gemak langs de attracties in je eigen opblaasbare band. De Mai Tai-rivier is naar zeggen de langste 'lazy river'-baan ter wereld! Onderweg kom je langs prachtige watervallen, weelderige vegetatie en een aquarium vol tropische vissen. De baan eindigt in een kolkend warmwaterbad.

Het Siam Park is tegen een toegangsprijs het hele jaar lang te bezoeken. Bereik het met de bus door uit te stappen bij haltes in Los Cristianos, Playa de las Americas of Costa Adeje.

Plan een reis om Siam Park te zien

The Ritz-Carlton Tenerife, Abama
Barceló Tenerife
LABRANDA Suites Costa Adeje
Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Mogelijk gelden er extra voorwaarden.

Privé- & gepersonaliseerde tours

Alle 14 activiteiten bekijkenOpent een nieuwe tab