Pittoreske buurten in oude binnensteden met geplaveide straten en boomrijke pleinen. Wandelingen langs de rivier bij zonsondergang. Drankjes in een bar aan het strand terwijl de avond valt. Etentjes bij kaarslicht in sfeervolle kleine restaurants. Soms lijkt het wel alsof vakanties speciaal zijn gemaakt voor verliefde stelletjes.

Of je nu op zoek bent naar een goede bestemming voor Valentijnsdag, je huwelijksreis of je jubileum, of gewoon een leuke stedentrip met je geliefde wilt plannen, wij hebben volop goede ideeën en suggesties voor de perfecte locaties en activiteiten. Zo vind je hier bijvoorbeeld aanbevelingen voor romantische plekken in Engeland en suggesties voor ideale vakantiebestemmingen voor koppels over de hele wereld.

Ontdek meer in onze gidsen over de mooiste bestemmingen om te bezoeken, speciaal gericht op jullie gezamenlijke interesses, van strandvakanties tot culturele bezienswaardigheden. Lees onze artikelen over de vele stedentrips die perfect zijn voor stelletjes en laat je in gedachten meevoeren naar de kanalen van Venetië of de schilderachtige straten van Praag. En raadpleeg onze handige reistips, van het boeken van de meest romantische hotelkamer tot het plannen van activiteiten die je geliefde zeker zullen bekoren. Je vindt hier werkelijk alles wat je nodig hebt voor een romantische vakantie.

En als er iemand in het huwelijksbootje stapt, raadpleeg je onze artikelen over huwelijksreizen.

Onze Romantiek artikelen