Covid-19-reisadviseur

Klaar om te reizen? Raadpleeg de adviezen voor je bestemming

Gebruik de onderstaande zoektool voor meer informatie over reisadviezen tijdens Covid-19, inclusief regels voor bestemmingen en veiligheids- en gezondheidsrichtlijnen. (Alleen beschikbaar in het Engels.)

Bekijk de Covid-19-reisgids voor meer hulpmiddelen.

Belangrijk: we raden je aan om alle richtlijnen op de sites van officiële overheden na te lezen en te bevestigen bij je reisverzekeringsmaatschappij. Je reisverzekering kan komen te vervallen als je tegen overheidsadvies in reist.

Opmerking: deze informatie wordt door een derde partij verstrekt, Sherpa, en dient enkel voor informatieve doeleinden. Expedia is niet verantwoordelijk voor de juistheid ervan. Gezien hoe snel de reisvereisten evolueren, dien je niet alleen op deze tool te vertrouwen bij het maken van reisplannen en dien je de juistheid van alle richtlijnen, beperkingen of vereisten van de overheid te bevestigen.

Door deze tool te gebruiken, erkent je dat je deze opmerking hebt gelezen en akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van onze site (links hieronder). Waar de bovenstaande informatie niet in je lokale taal wordt verstrekt, zijn noch Expedia noch Sherpa verantwoordelijk voor enige informatie die jij of een derde partij (bijvoorbeeld Google Translate) vertaalt.