Begin van hoofdinhoud

Hoe vind je het ideale hotel in de buurt van AFAS Circustheater?

Jouw perfecte hotel nabij het AFAS Circustheater

"Oh oh Den Haag, mooie stad achter de duinen..." Vrijwel iedereen kent dit bekende liedje van de cabaretier en Hagenees Harrie Jekkers. Voor de Haagse wijk Scheveningen is dit werkelijkheid. Deze wijk en badplaats ligt aan het strand en staat bekend om haar pier en het Kurhaus. Maar Scheveningen biedt ook topentertainment. Hiervoor kun je terecht bij het AFAS Circustheater.

Vind het beste hotel in de buurt van het AFAS Circustheater

Het aanbod van hotels nabij het AFAS Circustheater is ruim en divers. Zo zijn er hotels te vinden met twee,, drie en vier sterren. Je kunt dus voor ieder budget een geschikt hotel vinden! Wanneer je liever in een hotel met een bepaald thema wilt overnachten, dan heb je in Scheveningen de keuze uit onder andere luxehotels, strandhotels en aparthotels. De meeste hotels bevinden zich op loopafstand van het AFAS Circustheater.

Het AFAS Circustheater in Scheveningen is sinds 1991 in handen van theaterproducent Joop van den Ende. Hij kocht het Circustheater toentertijd voor een symbolisch bedrag van één gulden van de Gemeente Den Haag. Sindsdien worden er grote musicals opgevoerd. Het AFAS Circustheater ligt in de buurt Rijslag. Het theater is zowel lopend als met de auto en het openbaar vervoer goed bereikbaar. Wanneer je besluit met het openbaar vervoer te gaan, neem dan tram 9 richting Noorderstrand. Deze stopt voor het theater.

Als je verblijft in een hotel in de buurt van het AFAS Circustheater, dan geniet je een aantal voordelen. Naast het feit dat het theater in de meeste gevallen op loopafstand ligt, kun je ook lopend naar de andere bezienswaardigheden die Scheveningen te bieden heeft. De hotels beschikken in de meeste gevallen over een restaurant en een bemande receptie. Daarnaast kun je in veel gevallen in de ochtend genieten van een heerlijk ontbijt. De kamers zijn comfortabel en voorzien van een televisie, airconditioning en een privébadkamer met douche.

Kies je hotel in de buurt van het AFAS Circustheater

Je kunt het zoeken naar het perfecte hotel in Den Haag makkelijker maken door gebruik te maken van zoekfilters. Deze filters kunnen je helpen om jouw accommodatie te vinden. Zo kun je je hotel vinden door te filteren op een bepaald thema, de voorzieningen of het aantal sterren. Wanneer je liever overnacht in de buurt van een bepaalde bezienswaardigheid, dan kun je bijvoorbeeld selecteren op een hotel in Den Haag in de buurt van Paleis Noordeinde.