Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

L'Oceanogràfic

Verken dit spectaculaire aquarium met zowel binnen- als buitendelen. Je vindt er innovatieve tentoonstellingen en meer dan 500 verschillende mariene diersoorten. 

L'Oceanogràfic is een van de grootste aquaria van Europa. Het uitgebreide complex is in meerdere delen opgedeeld, die elk een van de primaire ecosystemen van de wereld vertegenwoordigt. Hier leven niet alleen witte dolfijnen, haaien, walrussen, pinguïns en honderden andere diersoorten, maar kun je ook kiezen voor leuke activiteiten waarbij je op unieke manieren met de dieren communiceert.

Bewonder de architectuur van het complex, met een onderste en bovenste verdieping. Het bovenste deel, ofwel 'de oppervlakte', bestaat uit verschillende gebouwen en landschapsdelen rond een meer. Het Restaurante Submarino, ontworpen door Félix Candela, is het meest opvallende gebouw. Het heeft namelijk wat weg van een waterlelie! Candela heeft ook het Edificio de Acceso ontworpen, waar je de informatiebalie en winkeltjes vindt. De meeste dierententoonstellingen bevinden zich op het onderste niveau. Het gehele complex bevat meer dan 45.000 dieren die in het water leven. 

Verken Auditorio Mar Rojo, een enorm auditorium waar je een aquarium aantreft met soorten die in de Rode Zee leven. Kijk goed en je zult zien dat het dak van het aquarium de vorm heeft van een schelp. Probeer een van de demonstraties bij te wonen, waarbij je kunt zien hoe duikers de dieren in het aquarium te eten geven. 

Bij je bezoek is het Dolfinarium een absolute must. Het is met zijn vijf zwembaden en een capaciteit voor 2.000 mensen een van de grootste ter wereld!

Profiteer van de fantastische extra activiteiten van het aquarium. Bevoegde duikers kunnen in een aquarium zwemmen met stierhaaien, verpleegsterhaaien, maanvissen en nog veel meer soorten in 'Encuentro con tiburones' (ontmoeting met haaien). Kinderen zijn uitgenodigd om een nacht door te brengen in een aquariumtunnel onder water, bij de tentoonstelling 'Dormir con tiburones' (slapen met haaien). 

Neem plaats in het betoverende Restaurante Submarino. Ga eten op het bovenste niveau, gelegen op een eiland midden op een kunstmatig meer, of op het onderste niveau, waar je omgeven wordt door het aquarium en zijn kleurrijke vissen. 

Bereik het L'Oceanogràfic met de bus of metro vanuit het oude centrum van Valencia. Toegang tot het aquarium is inbegrepen bij combinatiekaartjes voor de Ciutat de les Arts i les Ciències.


Aquarium l'Oceanogràfic Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Aquarium l'Oceanogràfic

Alle 1.145 accommodaties in de buurt van Aquarium l'Oceanogràfic bekijken
Hotel Primus Valencia € 79
Hotel Primus Valencia

Hotel Primus Valencia

Calle Menorca 22, Valencia, Valencia
   
  4.0 van 5.0 Sterren

  Dit wellness hotel ligt in Camins al Grau, vlak bij Centro Comercial Aqua en Ciudad de las Artes y las Ciencias. Ook Museum voor Natuurwetenschappen Prince Felipe en Aquarium l'Oceanogràfic liggen binnen 15 minuten lopen. Station Marítim Serrería ligt op 14 minuten lopen en naar Station Ayora is het 14 minuten lopen.

  Hotel ILUNION Aqua 3 € 59
  Hotel ILUNION Aqua 3

  Hotel ILUNION Aqua 3

  Calle de Luis Garcia Berlanga, 19-21, Valencia, Valencia
    
   3.0 van 5.0 Sterren

   Dit milieuvriendelijke hotel ligt in Camins al Grau, vlak bij Centro Comercial Aqua en Ciudad de las Artes y las Ciencias. Ook Museum voor Natuurwetenschappen Prince Felipe en Aquarium l'Oceanogràfic liggen binnen 15 minuten lopen. Station Marítim Serrería ligt op 17 minuten lopen en naar Station Ayora is het 18 minuten lopen.

   Barceló Valencia € 81
   Barceló Valencia

   Barceló Valencia

   Avenida Francia 11, Valencia, Valencia
     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit wellness hotel ligt in Camins al Grau, binnen 10 minuten lopen van Hemisfèric en Centro Comercial Aqua. Ook Palau de la Música en Aquarium l'Oceanogràfic liggen binnen 2 km afstand. Station Amistat ligt op 16 minuten lopen en naar Station Ayora is het 18 minuten lopen.

    Hostal Cama del Mar € 40
    Hostal Cama del Mar

    Hostal Cama del Mar

    CALLE BELLO 6, Valencia
      
     3.0 van 5.0 Sterren

     Dit hostal ligt in Poblats Maritims, binnen 2 km afstand van Playa de la Malvarrosa en Museum voor Natuurwetenschappen Prince Felipe. Ook Aquarium l'Oceanogràfic en Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía liggen binnen 3 km afstand. Station Marítim Serrería ligt op 10 minuten lopen en naar Station Ayora is het 15 minuten lopen.

     Hotel ILUNION Aqua 4 € 71
     Hotel ILUNION Aqua 4

     Hotel ILUNION Aqua 4

     C/Luis García Berlanga, 19-21, Valencia, Valencia
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit milieuvriendelijke hotel ligt in Camins al Grau, vlak bij Centro Comercial Aqua en Ciudad de las Artes y las Ciencias. Ook Museum voor Natuurwetenschappen Prince Felipe en Aquarium l'Oceanogràfic liggen binnen 15 minuten lopen. Station Marítim Serrería ligt op 17 minuten lopen en naar Station Ayora is het 18 minuten lopen.

      Holiday Inn Express Valencia Ciudad de las Ciencias € 60
      Holiday Inn Express Valencia Ciudad de las Ciencias

      Holiday Inn Express Valencia Ciudad de las Ciencias

      Carrer de l'Escritor Rafael Ferreres 22, Valencia, Valencia
        
       3.0 van 5.0 Sterren

       Dit hotel ligt in Quatre Carreres, binnen 10 minuten lopen van Ciudad de las Artes y las Ciencias en Museum voor Natuurwetenschappen Prince Felipe. Ook Aquarium l'Oceanogràfic en Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía liggen binnen 15 minuten lopen. Station Valencia Fuente San Luis ligt op 22 minuten lopen.

       Senator Parque Central Hotel € 72
       Senator Parque Central Hotel

       Senator Parque Central Hotel

       Plaza Manuel Sanchis Guarner, Valencia, Valencia
         
        4.0 van 5.0 Sterren

        Dit hotel ligt in Centrum van Valencia, binnen 2 km afstand van Mercat de Russafa, Ciudad de las Artes y las Ciencias en Plaza Ayuntamiento (plein). Ook Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía en Gulliver Park liggen binnen 2 km afstand. Station Bailén ligt op 13 minuten lopen en naar Station Xativa is het 16 minuten lopen.

        NH Valencia Las Artes € 66
        NH Valencia Las Artes

        NH Valencia Las Artes

        Avda Instituto Obrero de Valencia 28, Valencia, Valencia
          
         4.0 van 5.0 Sterren

         Dit hotel ligt in Quatre Carreres, binnen 5 minuten lopen van Ciudad de las Artes y las Ciencias en Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía. Ook Museum voor Natuurwetenschappen Prince Felipe en Aquarium l'Oceanogràfic liggen binnen 15 minuten lopen. Station Amistat ligt op 24 minuten lopen en naar Station Ayora is het 25 minuten lopen.