Valencia

Reisgids
Valencia

Waar overnachten in Valencia

Centrum van Valencia inclusief een plein, historische architectuur en een kasteel

Centrum van Valencia

4,5/5(750 beoordelingen over de buurt)

Centrum van Valencia staat bekend om zijn populaire winkels, en een bezoek aan topbezienswaardigheden zoals Central Market en Zijdebeurs mag zeker niet ontbreken. Verken Valencia verder met de metro vanaf Station Angel Guimera of Station Xativa.

Centrum van Valencia
Centrum van Valencia inclusief vogels, een kerk of kathedraal en historische architectuur

Ciutat Vella

Ciutat Vella is populair onder reizigers door zijn populaire winkels. Ontdek meer van Valencia met de metro vanaf Station Colón of Station Xativa, en kom langs topbezienswaardigheden zoals La Lonja de la Seda en Zijdebeurs.

Ciutat Vella
Playa de la Malvarrosa toont algemene kustgezichten en een strand

Poblats Maritims

4/5(32 beoordelingen over de buurt)

Reizigers die naar Poblats Maritims trekken zijn lovend over zijn prachtige stranden. Als je nog tijd hebt om op verkenning te gaan, stop dan zeker bij Haven van Valencia en Playa de la Malvarrosa.

Poblats Maritims
Default Image

El Cabanyal

De ongerepte stranden en de keuze aan eetgelegenheden van El Cabanyal staan bovenaan het lijstje bij veel bezoekers. Stop bij Playa de la Malvarrosa of Platja del Cabanyal - Les Arenes om je reis compleet te maken.

El Cabanyal
Default Image

Camins al Grau

4/5(130 beoordelingen over de buurt)

Camins al Grau staat bekend om zijn ongerepte stranden en keuze aan eetgelegenheden en er valt heel wat te beleven. Bezoek topbezienswaardigheden, zoals Centro Comercial Aqua en Jardín del Turia, en neem de metro bij Station Ayora of Station Marítim Serrería om de stad verder te verkennen.

Camins al Grau
Ciudad de las Artes y de las Ciencias inclusief moderne architectuur

Quatre Carreres

4/5