Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Het Gardameer is het grootste meer van Italië en dankzij het heerlijke klimaat, de vele historische en culturele bezienswaardigheden en de geweldige wateractiviteiten die je hier kunt ondernemen, is deze plek onder vakantiegangers een zeer geliefde bestemming. Wil jij op je gemak een rondje langs het meer rijden, maar heb je geen zin om voor je vakantie eerst een lange autorit te maken? Geen nood, er zijn volop mogelijkheden om met het vliegtuig naar het Gardameer te reizen en ter plaatse je huurauto op te halen. Op de website van Expedia staan alle mogelijkheden voor je op een rijtje.

Met een cabrio flaneren in Peschiera of met je SUV naar Riva

De eerste stap bij het boeken van je huurauto is het bepalen van de locatie waar je de auto wilt ophalen en inleveren. Deze twee locaties kun je afzonderlijk kiezen zodat je je vakantie in Milaan kunt starten, vandaar naar het Gardameer rijdt en je vakantie afsluit met een paar dagen in Venetië. Bekijk vast het aanbod aan vluchten naar het Gardameer, op vrijwel alle grote luchthavens in Noord-Italië zijn namelijk mogelijkheden om je huurauto op te halen. De volgende stap is het filteren van het aanbod. Dit kan op type auto, verhuurder of verhuurprijs. Bedenk bij het selecteren van een model goed hoe je je vakantie zult invullen en uit hoeveel personen je reisgezelschap bestaat. Een compacte stadsauto is ideaal als je met twee personen reist en vooral korte uitstapjes zult maken, maar als je van plan bent samen met je gezin flinke afstanden te rijden, heb je meer aan een midsize model. In de bergen heb je veel profijt van het vermogen van een robuuste SUV. Verschillende specificaties van de auto kun je apart selecteren, zoals airco, geen overbodige luxe in de warme zomermaanden, of een automaat en beperkt of onbeperkt aantal kilometers. In de laatste fase van het boeken, wanneer je eenmaal het gewenste model hebt geselecteerd, kun je nog opties als gps en kinderzitjes aanvinken.

Autorijden bij het Gardameer

Het autorijden zal je bij het Gardameer gemakkelijk afgaan, want de verkeersregels verschillen vrijwel niet van die in Nederland. Houd er wel rekening mee dat de wegen rond de hotels bij het Gardameer in de zomer erg druk zijn en de gemiddelde snelheid daardoor niet al te hoog ligt. Het kan dan comfortabel zijn om in een automaat te rijden en ook die boek je eenvoudig online via de website van Expedia.

Ontdek Gardameer

Ontdek Gardameer met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.