Gratis annulering
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Super autodeals in Humberto Delgado

Ontdek alle huurauto’s bij Humberto Delgado

Autoverhuur in Humberto Delgado (LIS): alles wat je moet weten

🚗 Wat is de voordeligste huurauto op de luchthaven van Humberto Delgado (LIS)?

Economy en compact auto's zijn doorgaans de goedkoopste autotypes die je kunt huren. Boek online met Expedia.nl om de laagste prijs voor een goedkope huurauto in Humberto Delgado te bemachtigen, voor ongeveer € 7 per dag.

🚗 Hoeveel kost een huurauto op de luchthaven van Humberto Delgado (LIS) gemiddeld?

De gemiddelde prijs van een huurauto op de luchthaven van Humberto Delgado is € 8.

🚗 Wat voor auto's kan ik huren op de luchthaven van Humberto Delgado (LIS)?

Expedia.nl biedt auto's voor ieder budget. Als geld geen rol speelt tijdens je reis, kun je een van de 4 luxury auto's huren. Of kies voor een goedkopere optie met een van de 15 economy auto's.

🚗 Hoe vind ik via Expedia.nl de beste autoverhuurdeals op de luchthaven van Humberto Delgado (LIS)?

Vind de beste autoverhuuroptie op de luchthaven van Lissabon District (LIS) door je reisdatums en de ophaal- en inlevertijden in de zoekbalk in te vullen. Filter de resultaten vervolgens op autotype, prijs of ophaallocatie. Je kunt de resultaten ook verfijnen door een autoleverancier te selecteren. Er zijn voor veel verschillende huurauto's in Humberto Delgado deals beschikbaar, alsook exclusieve prijzen bij Expedia.nl.

🚗 Wat zijn de voordelen van een auto huren op de luchthaven van Humberto Delgado (LIS)?

Door een auto te huren wordt door de stad reizen een stressvrij proces. Reis met het hele gezin in een gehuurde personenbus met gemak naar bezienswaardigheden of boek een compact auto voor je zakenreis. Er zijn talloze huurauto's op de luchthaven van Humberto Delgado waar je uit kunt kiezen.

🚗 Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Als je een huurauto met gratis annuleren hebt geboekt in Humberto Delgado worden er geen aanvullende kosten in rekening gebracht, zolang je vóór je annuleringsdeadline annuleert. Voor vooruitbetaalde boekingen geldt dat je in je reisplan kunt zien of je in aanmerking komt voor een terugbetaling.

🚗 Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia.nl?

Om je huurautoboeking te annuleren, dien je eerst in te loggen op je account. Selecteer in de sectie “Reisplan zoeken” de optie “Boeking beheren”, daarna kun je klikken op “Reservering annuleren”. Ga naar ons klantenserviceportaal als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die als onderdeel van een vakantiepakket in Humberto Delgado is geboekt.

🚗 Waarom zou ik via Expedia.nl een auto huren op de luchthaven van Humberto Delgado (LIS)?

Ontdek hoe je met onze exclusieve aanbiedingen en ledenprijzen kunt besparen op huurauto's op de luchthaven van Humberto Delgado (LIS) en hoe je bij iedere boeking punten kunt verdienen. Bespaar meer als je boekingen bundelt. Je vindt alles wat je voor een reis nodig hebt op één plek. Het maak dus zeker uit waar je boekt.

🚗 Kan ik nu boeken en later betalen voor mijn huurauto in Humberto Delgado?

Ja, je zoekresultaten op Expedia.nl geven aan of een auto in aanmerking komt voor “Betalen bij ophalen”. Wanneer je bij de balie van het autoverhuurbedrijf in Lissabon District aankomt, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.