Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is de hoofdstad van Maleisië en een metropool vol boeiende bouwwerken en musea. In de drukke stad zelf is een auto misschien niet het meest geschikte vervoersmiddel, maar avontuurlijke reizigers die ook wat van de omgeving willen zien, kunnen via Expedia een auto huren om het schitterende Maleisische schiereiland in hun eigen tempo te verkennen.

Voor iedere chauffeur een geschikte auto

Als je bij Expedia een huurauto boekt, kies je zelf waar je de auto ophaalt en weer inlevert. Je hebt de vrijheid om deze twee locaties afzonderlijk te selecteren en dit biedt dus veel mogelijkheden indien je een rondreis wilt gaan maken. Je kunt in Kuala Lumpur de auto afhalen op verschillende plekken in of nabij het centrum, maar er zijn ook mogelijkheden om de auto gelijk naar aankomst op de luchthaven bij de terminal af te halen. Je kunt kiezen uit verschillende typen auto's, van mini modellen, tot compacte auto's en zuinige modellen die weinig brandstof verbruiken. Voor vrijwel alle modellen zijn er opties die je kunt bijboeken. Denk hierbij aan zaken als airco, geen overbodige luxe in het warme klimaat van Kuala Lumpur, gps of kinderzitjes. Alle modellen die je via de verhuurbedrijven op Expedia kunt boeken, betreffen een automaat en je boekt altijd op basis van een onbeperkt aantal kilometers. Dit is goed om te weten als je van plan bent het schiereiland op je gemak te verkennen. Brandstof zelf is hier namelijk niet duur en zo weet je vooraf dat je niet voor extra kosten komt te staan als veel kilometers zult maken.

Autorijden in Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is een drukke stad waar je de auto beter kunt mijden, maar daarbuiten zijn de wegen zeer goed begaanbaar en niet druk. De grote steden zijn middels snelwegen met elkaar verbonden. Buiten deze routes zijn de wegen minder goed begaanbaar. Houd er rekening mee dat er in Maleisië links wordt gereden en in de auto's het stuur rechts zit. In het begin is het even wennen, maar na een aantal kilometers weet je vaak al niet meer beter.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Kuala Lumpur

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Kuala Lumpur?

In de afgelopen 7 dagen was de laagste prijs voor het huren van een auto in Kuala Lumpur.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Kuala Lumpur?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Kuala Lumpur .

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Kuala Lumpur?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Kuala Lumpur?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.

Ontdek Kuala Lumpur

Ontdek Kuala Lumpur met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.