Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is de hoofdstad van Maleisië en een metropool vol boeiende bouwwerken en musea. In de drukke stad zelf is een auto misschien niet het meest geschikte vervoersmiddel, maar avontuurlijke reizigers die ook wat van de omgeving willen zien, kunnen via Expedia een auto huren om het schitterende Maleisische schiereiland in hun eigen tempo te verkennen.

Voor iedere chauffeur een geschikte auto

Als je bij Expedia een huurauto boekt, kies je zelf waar je de auto ophaalt en weer inlevert. Je hebt de vrijheid om deze twee locaties afzonderlijk te selecteren en dit biedt dus veel mogelijkheden indien je een rondreis wilt gaan maken. Je kunt in Kuala Lumpur de auto afhalen op verschillende plekken in of nabij het centrum, maar er zijn ook mogelijkheden om de auto gelijk naar aankomst op de luchthaven bij de terminal af te halen. Je kunt kiezen uit verschillende typen auto's, van mini modellen, tot compacte auto's en zuinige modellen die weinig brandstof verbruiken. Voor vrijwel alle modellen zijn er opties die je kunt bijboeken. Denk hierbij aan zaken als airco, geen overbodige luxe in het warme klimaat van Kuala Lumpur, gps of kinderzitjes. Alle modellen die je via de verhuurbedrijven op Expedia kunt boeken, betreffen een automaat en je boekt altijd op basis van een onbeperkt aantal kilometers. Dit is goed om te weten als je van plan bent het schiereiland op je gemak te verkennen. Brandstof zelf is hier namelijk niet duur en zo weet je vooraf dat je niet voor extra kosten komt te staan als veel kilometers zult maken.

Autorijden in Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is een drukke stad waar je de auto beter kunt mijden, maar daarbuiten zijn de wegen zeer goed begaanbaar en niet druk. De grote steden zijn middels snelwegen met elkaar verbonden. Buiten deze routes zijn de wegen minder goed begaanbaar. Houd er rekening mee dat er in Maleisië links wordt gereden en in de auto's het stuur rechts zit. In het begin is het even wennen, maar na een aantal kilometers weet je vaak al niet meer beter.

Ontdek Kuala Lumpur

Ontdek Kuala Lumpur met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.