Begin van hoofdinhoud

Voordeligste vluchten naar Kuala Lumpur

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Feb 16, 2020

Very nice staff, they made you feel welcome!!

Dec 8, 2019

Te weinig beenruimte!

Aug 28, 2019

Prima maatschappij en zeker voor deze korte vluchten!

May 2, 2019

Malaysia Airlines 5 Stars Airline

Over Kuala Lumpur

Boek je vlucht naar het prachtige Kuala Lumpur oftewel 'The Garden City of Lights' in Maleisië. De vele parken en verlichte straten geven een sfeervol beeld aan de stad. Kuala Lumpur, gelegen in West-Maleisië en de hoofdstad van het land, trekt jaarlijks miljoenen toeristen. Bezoek de Petronas Towers, het Bird Park, de indrukwekkende Batugrotten en ervaar de gastvrijheid van de bevolking.

Vluchten naar Kuala Lumpur

Vanuit Schiphol [AMS] vliegen op zeer regelmatige basis bekende luchtvaartmaatschappijen naar Kuala Lumpur [KUL]. Je kunt ervoor kiezen om rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Kuala Lumpur te vliegen, maar er zijn ook mogelijkheden met een tussenstop. Online zie je snel het complete aanbod aan vluchten naar Kuala Lumpur. Een rechtstreekse vlucht naar Kuala Lumpur duurt ongeveer twaalf uur, afhankelijk van de route. Gedurende de zomermaanden wordt er dagelijks op Kuala Lumpur gevlogen, tijdens de winter neemt het aantal vluchten per week iets af. Het tijdsverschil met Nederland is 7 uur.

Luchthaven van Kuala Lumpur

Aan faciliteiten ontbreekt het niet op de luchthaven van Kuala Lumpur. Zo zijn er veel bekende autoverhuurbedrijven, een grenswisselkantoor, gratis wifi en een postkantoor. Uiteraard beschikt het vliegveld ook over diverse bars, restaurants, lounges, boetiekjes en taxfree winkels. Zelfs aan wellness is gedacht, er is een spa waar ze massages aanbieden. Vanaf de luchthaven reis je gemakkelijk naar het centrum van de stad. De Express-Rail link brengt je al in 30 minuten naar het hart van Kuala Lumpur. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een taxi of een bus te nemen. Veel mensen verblijven maar een paar dagen in Kuala Lumpur en reizen vervolgens door, voor hen zijn er ook veel mogelijkheden om te overnachten op de luchthaven zelf. In Kuala Lumpur zijn er hotels in elke prijsklasse te vinden.

Vlieg je graag met Singapore Airlines of Etihad Airways? Bekijk de huidige vliegticket deals van deze luchtvaartmaatschappijen hier: Singapore Airlines Vluchten en Etihad Airways Vluchten.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Kuala Lumpur, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Kuala Lumpur op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Kuala Lumpur

Luchthaven van aankomst Kuala Lumpur
IATA-code aankomstluchthaven KUL

Populaire vluchten naar Kuala Lumpur

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.