Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

De badplaats Malia is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een van de grootste toeristische trekpleisters op het Griekse eiland Kreta. Het is een leuk alternatief voor het eveneens immens populaire Chersonissos dat hier niet ver vandaan ligt. Met een huurauto tot je beschikking kom je er echter al gauw achter dat de omgeving van Malia nog veel meer te bieden heeft dan zon, zee, strand en discotheken.

Vind een huurauto in Malia

Een huurauto biedt je de vrijheid om op je gemak andere fraaie dorpjes en steden in de buurt te bezoeken tijdens je verblijf in Malia. Daarnaast is de regio rijk aan historische locaties waar je ruïnes uit de oudheid kunt bezichtigen. Maak het jezelf gemakkelijk door bijvoorbeeld een auto te boeken op de nabijgelegen luchthaven van Iraklion. Boek je vlucht naar Malia en je hebt volop de keuze uit lokale en grotere verhuurmaatschappijen die je kunnen helpen eenvoudig van het vliegveld naar je hotel in Malia te komen. Ook in Chersonissos en in de buurt van het strand in Malia is een keur aan autoverhuurders te vinden. Schep overzicht in het aanbod door te filteren op een bepaald autotype. Zo kun je kiezen voor een robuuste SUV als je lange ritten over het eiland in de planning hebt, of een voordelig economy-model voor een korte rit van Iraklion naar Malia. Stem de zoekresultaten nog verder af door aan te geven welke accessoires voor jou van belang zijn. Met airco is het wat fijner vertoeven in de zomerse hitte en met een navigatiesysteem ben je niet alleen aangewezen op de Griekse verkeersborden. Ga je met de familie op pad, dan kun je filteren op auto's met kinderzitjes. Ben je gewend zelf te schakelen? Vink dan de optie automaat uit. Wat je wensen ook zijn, door handig gebruik te maken van de opties op onze website vind je snel de huurauto die bij je past.

Autorijden in Malia

In grote lijnen zijn de verkeersregels in Griekenland verglijkbaar met die van Nederland. Hier en daar zijn er wel uitzonderingen. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat je op rotondes voorrang dient te verlenen aan verkeer dat van rechts nadert. De staat van het wegennetwerk is over het algemeen goed en de route van de luchthaven van Iraklion naar Malia voert over een fraaie en brede weg langs de kust. Met de juiste planning reis je comfortabel en zonder zorgen met je huurauto van het vliegveld naar je hotel.

Ontdek Malia

Ontdek Malia met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.