Gratis annulering
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Super autodeals in Roosendaal

Alle huurauto’s in Roosendaal

Een auto huren in Roosendaal

Roosendaal ligt in de provincie Noord-Brabant en is een goede uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een weekendje weg. In het centrum vind je prachtige historische gebouwen, zoals het Raadhuis, de Sint Janskerk of het Tongerlohuys. Maar ook buiten Roosendaal is van alles te beleven, en dit is goed te ontdekken met bijvoorbeeld een huurauto die je van tevoren online regelt.

Een auto huren in Roosendaal

Autoverhuur in Roosendaal is handig als je geen eigen auto hebt. De ophaalpunten voor de autoverhuur in Roosendaal bevinden zich in Breda. Deze zijn gemakkelijk bereikbaar en liggen in de buurt van het centraal station in Breda. Je kunt verschillende soorten auto’s huren voor je tripje naar Roosendaal. De meest voorkomende types in het aanbod van huurauto’s zijn compacte en standaard huurauto’s. Een ander voordeel van autoverhuur in Roosendaal is dat je via de site kunt zien welke autotypes er beschikbaar zijn en gericht kunt zoeken waar de auto aan moet voldoen. Dit is handig als je bijvoorbeeld een auto met een trekhaak nodig hebt, of een auto met automatische schakeling. Verder is het mogelijk om extra opties bij te boeken, zoals een navigatiesysteem of kinderzitjes.

Ontdek Roosendaal en omgeving

In en rondom Roosendaal is van alles te doen. Een aanrader is het streekmuseum, dat zich in het Tongerlohuys bevindt. Voor een dagje winkelen is bijvoorbeeld het outlet winkelcentrum een aanrader. Dit outletcentrum bevindt zich aan de westkant van Roosendaal en is zeven dagen per week geopend. Voor liefhebbers van natuur zijn de Rucphense Bossen een gouden tip. In dit natuurgebied vind je ook de Rucphense Heide en het prachtige jachthuis uit 1915. Of rijd eens naar het landgoed Visdonk, dat tussen Rozendaal en Nispen ligt. Hier ligt een hertenkamp en ook een informatief bezoekerscentrum. Met een huurauto kun je de omgeving van Roosendaal gemakkelijk ontdekken.