Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Zadar

Online een auto huren in Zadar in Kroatië is snel, overzichtelijk en gemakkelijk. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen het aanbod van autoverhuur in Zadar. Zo boek je vooraf eenvoudig een all-inclusive huurauto, zodat je tijdens je vakantie niet voor verrassingen komt te staan. Met je eigen huurauto heb je alle vrijheid en comfort om de omgeving van Zadar aan de Adriatische Zee te verkennen.

Autoverhuur in en rondom Zadar

De luchthaven van Zadar ligt negen kilometer ten zuiden van de stad en is de ultieme plek voor het ophalen van je huurauto. Het vliegveld is goed bereikbaar met een eigen auto en van daaruit rijd je makkelijk naar je accommodatie. Online vooraf een auto reserveren bij autoverhuur in Zadar is de perfecte manier om je vakantie te beginnen. Voor mensen die de omgeving willen ontdekken is de luchthaven de plek bij uitstek om te vertrekken. Maar niet alleen de luchthaven is mogelijk voor het ophalen van je huurauto, ook in en rondom Zadar zijn er opties genoeg. Zadar heeft in het centrum autoverhuurbedrijven, maar je kunt je huurauto ook laten afleveren bij je hotel of appartement. Let er wel op dat voor het online reserveren vaak gevraagd wordt om een creditcard, ter garantie.

Voor reizen in de omgeving is een huurauto ideaal. De wegen in en rondom Zadar zijn goed, maar het oude centrum van de stad is autovrij. Dankzij het uitgebreide aanbod van parkeerplaatsen en parkeergarages is het centrum van Zadar toch makkelijk toegankelijk.

Verken Zadar met een online huurauto

Zadar heeft unieke en bijzondere bezienswaardigheden die per huurauto goed bereikbaar zijn. Bezoek bijvoorbeeld het nabijgelegen Nationaal Park Plitvice meren, of het KRK Nationaal Park. Denk daarnaast aan de Venetiaanse Landpoort en het Pijaca, het centraal gelegen plein, maar ook het archeologisch museum en de Pilaar van Schaamte.

Ontdek Zadar

Ontdek Zadar met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.