Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Botswana

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Botswana

Botswana ligt in het binnenland van zuidelijk Afrika. Tijdens een safari kom je er in aanraking met wilde dieren en de prachtige natuur. Wat dacht je van een bezoek aan de Okavango-delta? Dit is de grootste binnenlandse delta ter wereld. Hier sta je oog in oog met olifanten, leeuwen en krokodillen.

Vind een vlucht naar Botswana

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vlieg je al in 20 uur 15 minuten met een tussenstop naar Gabarone, de hoofdstad van Botswana, en in 26 uur naar Maun. De gebruikelijke route is via O.R. Tambo International Airport (JNB) in Johannesburg in het buurland Zuid-Afrika. Je kunt dagelijks vertrekken. Vanuit Amsterdam vertrekken er ook dagelijks vluchten met twee tussenstops. Soms duren ze maar 15 à 16 uur en ben je minder lang onderweg dan wanneer je maar één tussenstop maakt.

Zoek naar een geschikte vlucht door bestemmingen te selecteren. Belangrijke luchthavens in Botswana zijn Sir Seretse Khama International Airport (GBE), Kasane Airport (BBK) en Maun Airport (MUB).

Je boekt bijvoorbeeld een vlucht naar Maun als je belangstelling hebt voor de Okavango-delta. Ook kun je naar het Nationaal Park Chobe dat beroemd is vanwege de grote kuddes olifanten. Maak een bootcruise over de rivier om deze prachtige dieren op een originele manier te bekijken.

Vliegtickets naar Gaborone kun je boeken om een kijkje te nemen in het Game Reserve-park van Gaborone. Ook kun je in de hoofdstad een bezoek brengen aan het Nationale Museum om meer te leren over de geschiedenis van Botswana.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Botswana

Botswana is een uitstekende locatie voor een actieve vakantie of een avontuurlijke reis. Je vindt hier veel prachtige natuurparken en indrukwekkende wildreservaten, zoals het Moremi Game Reserve. Op de uitgestrekte graslanden kom je tal van wilde dieren tegen.

Het Khama Rhino Sanctuary is een speciaal park waar neushoorns worden opgevangen en ondersteund om ze te beschermen. Het is een bijzondere ervaring om deze dieren van dichtbij te bekijken in hun eigen natuurlijke omgeving.