Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Honduras

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Honduras

Honduras is gelegen in Midden-Amerika. Het land is zeer divers qua natuur en cultuur. Bezoek de eeuwenoude Mayaruïnes in Copán, de vele grotten en watervallen in het nationale park Sierra de Agalta of kom lekker bij op de eilanden Roatán en Útila met hun prachtige witte stranden en helderblauwe zee.

Vind een vlucht naar Honduras

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) kun je meerdere malen per dag naar Toncontín International Airport (TGU) in de hoofdstad Tegucicalpa of naar Ramón Villeda Morales International Airport (SAP) bij San Pedro Sula aan de noordkust van Honduras vliegen. Je maakt in beide gevallen een tussenstop op Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL), Mexico City International Airport (MEX) of Tocumen International Airport (PTY) en bent minimaal 19 uur onderweg.

Je kunt ook met twee tussenstops naar Tegucicalpa vliegen. Je stapt dan bijvoorbeeld over op George Bush Intercontinental Airport (IAH) en Monseñor Óscar Arnulfo Romero International Airport (SAL) in San Salvador. Deze vlucht gaat dagelijks en duurt ongeveer 18 uur.

Je kunt zoeken naar een geschikte vlucht door bestemmingen te selecteren. De belangrijkste luchthavens in Honduras zijn Toncontín International en Ramón Villeda Morales International Airport.

Een vlucht naar Islas de la Bahía boek je om heerlijk bij te komen op het fenomenale strand van Roátan. Je kunt hier heerlijk snorkelen, duiken, kajakken of op het helderwitte strand liggen met een goed boek. Boek vliegtickets naar de Noordkust van Honduras om bijvoorbeeld een bezoek aan Trujillo te brengen waar Columbus in 1502 aan land ging.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Honduras

Honduras is bij uitstek geschikt voor een strandvakantie, een actieve duikvakantie of een culturele vakantie. De bijzondere Mayaruïnes in Copán mag je absoluut niet missen.

De natuur is één van de grootste trekpleisters van Honduras. Het grootste meer van Honduras, het Meer van Yojoa, is een paradijs voor vogelliefhebbers.

In het nationale park Jeannette Kawas vind je nog veel meer indrukwekkende natuur. Ga daar snorkelen bij de kleurrijke koraalriffen en trek het woud in om brulapen te ontmoeten.