Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Nepal

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Nepal

Nepal is een land in Azië, ingeklemd tussen China en India. Het prachtige land staat bekend om zijn levende museumsteden en eeuwenoude tradities. De oude koningssteden Patan en Bhaktapur staan boordevol pagodes en paleizen die je zeker gezien moet hebben. Maar ook de hoofdstad Kathmandu met haar vele tempels en fraaie kloosters mag je absoluut niet missen.

Vind een vlucht naar Nepal

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) worden er meerdere malen per dag vluchten met overstap uitgevoerd naar Tribhuvan International Airport (KTM) in Kathmandu. Ook vanaf Düsseldorf Airport (DUS) kun je met een tussenstop naar de hoofdstad van Nepal vliegen. Meestal zul je overstappen op Dubai International Airport (DXB), Istanbul Atatürk Airport (IST) of Hamad International Airport (DOH) in Doha. Je totale reistijd bedraagt dan iets meer dan 12 uur. Uiteraard is dit afhankelijk van de luchthaven van vertrek en de locatie van de overstap.

Vanuit Kathmandu kun je eventueel doorvliegen naar Lukla Airport (LUA) of Pokhara Airport (PKR). Selecteer je bestemming om een geschikte vlucht te vinden.

Een vlucht naar Kathmandu brengt je direct naar de bijzondere hoofdstad van Nepal, waar je kennis kunt maken met de vele historische schatten die het land rijk is. Bezoek bijvoorbeeld de ongelofelijke Swayambhunath, een religieus complex uit de 5e eeuw.

Na je vlucht naar Pokhara of je vlucht naar Lukla ben je omringd door de torenhoge bergen van de Himalaya. Vanaf Pokhara en Lukla kun je unieke bergwandelingen ondernemen of een bezoek brengen aan een van de schitterende nationale parken.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Nepal

Nepal is een interessante bestemming voor een actieve of culturele vakantie. In de hoofdstad Kathmandu vind je talloze tempels en oude kloosters en krijg je een goed beeld van de rijke Nepalese geschiedenis.

Het natuurgebied van Nationaal Park Chitwatn leent zich uitstekend voor het maken van trektochten met overnachting. Maar je droomreis naar Nepal is pas echt compleet met een bezoek aan het immense Himalayagebergte en de bijzondere reis naar Annapurna, het basiskamp van de meeste bergbeklimmers.