Topsteden in Newfoundland en Labrador

Vind een hotel in Newfoundland en Labrador

Newfoundland and Labrador is een provincie in het oosten van Canada en grenst aan de Noord-Atlantische Kust. De provincie beslaat het eiland Newfoundland en het deel van het vasteland dat Labrador wordt genoemd. Ooit was dit een Britse kolonie die onafhankelijk van Canada was. Deze streek staat bekend om de prachtige natuur. Dankzij de unieke cultuur en rijke geschiedenis is deze plek een populaire vakantiebestemming voor toeristen van over de hele wereld. Veel toeristen gaan voor hun verblijf in Newfoundland and Labrador op zoek naar voordelige hoteldeals.

De provincie staat vooral bekend vanwege de folkmuziek. De stijl lijkt op Keltische muziek uit Ierland en Schotland, maar kent ook invloeden uit Frankrijk en Engeland. Vanwege de ligging aan de kust, zijn veel liedjes geïnspireerd op thema's als de zee en zeilen. Als je geïnteresseerd bent in Keltische muziek, is dit echt een bestemming waar je je hart kunt ophalen. Lijkt je dit wel wat? Bekijk dan onze geweldige hotelaanbiedingen voor Newfoundland and Labrador. Met een beetje geluk vind je kamers met korting en overnachtingsmogelijkheden tegen lage prijzen.

Er zijn volop leuke plekken in Newfoundland and Labrador die je kunt bezoeken. Gross Morne National Park is een schitterende plek vol schilderachtige gebieden. Dit park is een walhalla voor wandelaars en vissers. Veel bezoekers gaan naar Signall Hill, waar je een van de beste uitkijkpunten in de provincie vindt. De Cape Spear Lighthouse is een historisch monument dat uitkijkt over zee. Picknicken in de buurt van een vuurtoren is een geliefde activiteit in deze provincie. Het Rising Tide Theatre is een unieke plek om uitstekende liveoptredens te bekijken. Hier worden talloze veelgeprezen toneelstukken opgevoerd. Veel toeristen doen hun uiterste beste om een van de geweldige hoteldeals voor Newfoundland and Labrador te boeken.

St. John's is een van de oudste steden in de provincie en als je zin hebt in een spannend uitje kun je een van de St. John's Haunted Tours boeken. De gidsen nemen je mee door dit indringende gebied, waar naar verluidt geesten rondwaren. Veel hotels in Newfoundland and Labrador liggen niet ver van deze plek, dus gebruik de kaart op de website van Expedia als je specifiek op zoek bent naar hotelaanbiedingen in deze omgeving.

false