Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Nicaragua

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Nicaragua

Nicaragua ligt in Centraal-Amerika, met een kustlijn aan de Grote Oceaan en de Caraïbische Zee. Het is rijk aan kleurrijke inheemse culturen en ongerepte natuur. In het binnenland vind je uitgestrekte regenwouden en een reeks actieve vulkanen die behoren tot de Cordillera Los Maribios bergketen. Koloniale steden en tropische stranden dragen bij aan een veelzijdige vakantie.

Vind een vlucht naar Nicaragua

Het is niet mogelijk om een rechtstreekse vlucht vanuit Nederland naar Nicaragua te boeken. Vanaf Amsterdam Airport Schiphol (AMS) gaan er meerdere vluchten per dag naar Managua, de hoofdstad van Nicaragua. De vluchten met één tussenstop gaan vaak via Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL) of via Miami International Airport (MIA). Dat geldt ook voor de vluchten vanuit Düsseldorf Airport (DUS) en Brussels Airport (BRU).

De reistijd voor vluchten naar Nicaragua hangt af van het aantal tussenstops. Vluchten met één tussenstop duren gemiddeld 19 uur.

Selecteer een bestemming om een geschikte vlucht te kunnen kiezen. Voor de snelste route naar Nicaragua klik je op de vluchten naar Managua. Deze hoofdstad ligt aan het Meer van Managua. Vanaf de heuvel Loma de Tiscapa heb je uitzicht over de stad. De luchthaven van Managua, Augusto C. Sandino International Airport (MGA), is de grootste luchthaven van het land. Andere belangrijke luchthavens zijn Bluefields Airport (BEF) en Corn Island Airport (RNI).

Nicaragua is ook goed te bereiken vanaf Costa Rica. Je kunt een vliegticket naar San José boeken, de hoofdstad van Costa Rica. Het buurland is een populaire vakantiebestemming waar ecotoerisme voorop staat.

Topbezienswaardigheden en activiteiten in Nicaragua

In Nicaragua combineer je een natuurvakantie met strand en cultuur. De koloniale steden Leon en Granada hebben hun oude glans behouden. De stranden bij San Juan Del Sur bieden ontspanning na een rondreis en plezier voor surfers. Bezoek ook de tropische stranden van de Corn Islands.

Avontuurlijke types kunnen vulkaanboarden op de helling van de Cerro Negro vulkaan. Maak een trektocht door het Indio-Maiz Biological Reserve en ga kanoën op het kratermeer Apoya.