Goedkope vluchten naar Taiwan

Populairste steden om te bezoeken in Taiwan

Voordeligste vluchten naar Taiwan

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 467 voor enkele vluchten en € 1.998 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Scoot
Turkish Airlines
Qatar Airways
Qatar Airways
United
United
United
United
United
United
United
United
United
United
United
United
United
United
United
British Airways

Vliegen naar Taiwan

Het Oost-Aziatische eiland Taiwan, gelegen voor de kust van China, noemt zichzelf de Republiek China. De Portugese ontdekkingsreizigers doopten Taiwan 'Ilha Formosa': prachtig eiland. In de schitterende natuur kun je uitstekend wandelen en fietsen. De hoofdstad Taipei is een moderne en uitnodigende stad. De Chinese en Japanse invloeden zorgen voor een heerlijke keuken en de mensen zijn zeer vriendelijk.

Vind een vlucht naar Taiwan

De grootste luchthaven in Taiwan is Taoyuan Airport (TPE), gelegen op een uur rijden van hoofdstad Taipei. Vanaf Amsterdam Airport Schiphol (AMS) gaan er bijna dagelijks directe vluchten naar Taoyuan Airport. De directe vluchten naar Taipei duren ongeveer 12 uur.

Naast de moderne architectuur, zoals de duizelingwekkend hoge wolkenkrabber Taipei 101, vind je in Taipei veel historische bezienswaardigheden: oude tempels, Japanse villa's en gerestaureerde handelshuizen. Het National Palace Museum heeft 's werelds grootste collectie Chinese kunst die meer dan 5000 jaar beslaat.

Andere belangrijke luchthavens zijn Kaohsiung International Airport (KHH) helemaal in het zuiden van Taiwan en Taichung Ching Chuan Kang Airport (RMQ). Veel binnenlandse vluchten die uit Taipei vertrekken, vliegen vanaf de tweede luchthaven van de hoofdstad: Taipei International Airport (TSA).

Vluchten naar Kaohsiung brengen je naar een van de mooiste natuurgebieden van het eiland: Kenting National Park. Het veelzijdige landschap biedt een unieke flora en fauna door het tropische klimaat. Wil je weten wat de Nederlanders 300 jaar geleden in Taiwan deden? Neem dan een vlucht naar Tainan, de oudste stad op het eiland. Selecteer de bestemming van je keuze voor een overzicht van mogelijke vluchten.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Taiwan

De vele toegankelijke natuurparken, zoals Taijiang en Taroko National Park, maken Taiwan de ideale bestemming voor een fiets- of wandelvakantie.

Door de sterke economie, teweeggebracht door investeringen in nieuwe technologieën, vliegen veel zakenreizigers naar Taipei. Een stedentrip naar Taipei is ook echt een aanrader. Bezoek de gezellige nachtmarkten, laat je inspireren door de rituelen bij Bao'an tempel en ervaar meer over de donkere bladzijde van Taiwans geschiedenis bij het Chang-Kai-sheck Memorial.

❓ Kan ik mijn vluchtboeking naar Taiwan annuleren vanwege COVID-19?

✔️ Beleidsregels variëren van partner tot partner, maar veel van hen dekken reizen naar sterk getroffen gebieden. De data en bestemmingen wijzigen regelmatig wanneer er meer kennis ontstaat over de situatie, dus het is belangrijk dat reizigers zich melden bij de luchtvaartmaatschappij als er binnenkort een reis op de planning staat. Bezoek ons klantenserviceportaal voor meer informatie over welke beleidsregels beschikbaar zijn voor jouw vlucht naar Taiwan.


❓ Wat is de beste manier om goedkope vluchten naar Taiwan te vinden met een flexibel wijzigingsbeleid?

✔️ Vanwege COVID-19 zien veel van onze vertrouwde luchtvaartmaatschappijpartners af van wijzigingstoeslagen voor in aanmerking komende nieuwe boekingen naar Taiwan, dus overweeg om op deze luchtvaartmaatschappijen te filteren tijdens je zoektocht naar goedkope vluchten naar Taiwan!


❓ Zijn er algemene tips voor reizigers naar Taiwan tijdens de uitbraak van COVID-19?

✔️ De meeste van onze hotels in Taiwan bieden gratis annulering aan, dus overweeg om hotels te boeken waarbij terugbetaling mogelijk is in plaats van hotels die geen restitutie aanbieden. Zoek naar het bericht ‘gratis annulering’ tijdens je zoektocht. Prijzen kunnen variëren, maar op dit moment geloven wij dat flexibiliteit belangrijk is.


✔️ Vergeet niet om de kleine lettertjes te controleren wanneer je vluchttickets boekt naar Taiwan, want wijzigingen zijn mogelijk geen optie of kunnen mogelijk een flinke toeslag met zich meebrengen, afhankelijk van welk type tarief je kiest. Zorg ervoor dat je de algemene voorwaarden van je ticket leest voordat je een aankoop doet.