Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Taiwan

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Taiwan

Het Oost-Aziatische eiland Taiwan, gelegen voor de kust van China, noemt zichzelf de Republiek China. De Portugese ontdekkingsreizigers doopten Taiwan 'Ilha Formosa': prachtig eiland. In de schitterende natuur kun je uitstekend wandelen en fietsen. De hoofdstad Taipei is een moderne en uitnodigende stad. De Chinese en Japanse invloeden zorgen voor een heerlijke keuken en de mensen zijn zeer vriendelijk.

Vind een vlucht naar Taiwan

De grootste luchthaven in Taiwan is Taoyuan Airport (TPE), gelegen op een uur rijden van hoofdstad Taipei. Vanaf Amsterdam Airport Schiphol (AMS) gaan er bijna dagelijks directe vluchten naar Taoyuan Airport. De directe vluchten naar Taipei duren ongeveer 12 uur.

Naast de moderne architectuur, zoals de duizelingwekkend hoge wolkenkrabber Taipei 101, vind je in Taipei veel historische bezienswaardigheden: oude tempels, Japanse villa's en gerestaureerde handelshuizen. Het National Palace Museum heeft 's werelds grootste collectie Chinese kunst die meer dan 5000 jaar beslaat.

Andere belangrijke luchthavens zijn Kaohsiung International Airport (KHH) helemaal in het zuiden van Taiwan en Taichung Ching Chuan Kang Airport (RMQ). Veel binnenlandse vluchten die uit Taipei vertrekken, vliegen vanaf de tweede luchthaven van de hoofdstad: Taipei International Airport (TSA).

Vluchten naar Kaohsiung brengen je naar een van de mooiste natuurgebieden van het eiland: Kenting National Park. Het veelzijdige landschap biedt een unieke flora en fauna door het tropische klimaat. Wil je weten wat de Nederlanders 300 jaar geleden in Taiwan deden? Neem dan een vlucht naar Tainan, de oudste stad op het eiland. Selecteer de bestemming van je keuze voor een overzicht van mogelijke vluchten.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Taiwan

De vele toegankelijke natuurparken, zoals Taijiang en Taroko National Park, maken Taiwan de ideale bestemming voor een fiets- of wandelvakantie.

Door de sterke economie, teweeggebracht door investeringen in nieuwe technologieën, vliegen veel zakenreizigers naar Taipei. Een stedentrip naar Taipei is ook echt een aanrader. Bezoek de gezellige nachtmarkten, laat je inspireren door de rituelen bij Bao'an tempel en ervaar meer over de donkere bladzijde van Taiwans geschiedenis bij het Chang-Kai-sheck Memorial.