Goedkope vluchten naar Taipei

Populaire vluchten naar Taipei

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 500 voor enkele vluchten en € 491 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

KLM
EVA Airways

Taipei is de hoofdstad van Taiwan en een plek die je tijdens je reis naar het Verre Oosten beslist niet mag missen. Taipei is een stad die letterlijk nooit slaapt en vervelen is hier dan ook geen optie. Breng een bezoek aan boeddhistische tempels, ga naar de wijk Ximending om de beroemde neonreclames te bewonderen en in de restaurantjes de heerlijkste gerechten te proeven, en neem een kijkje bij Taipei 101. Met een hoogte van maar liefst 508 meter is het niet het hoogste gebouw ter wereld, maar niettemin vormt deze immense toren een indrukwekkende aanblik.

Vliegen naar Tapei

Er zijn volop mogelijkheden om vanaf de Luchthaven Schiphol (AMS) naar de Internationale Luchthaven Taiwan Taoyuan (TPE) te vliegen, maar je dient daarbij wel over het nodige geduld te beschikken, want met een directe vlucht ben je maar liefst ruim twaalf uur onderweg. Soms kan het voordeliger zijn een vlucht met een tussenstop te boeken, bijvoorbeeld in Hongkong of Dubai. Dit heeft als bijkomend voordeel dat je tussen beide vluchten door ook even de benen kunt strekken. Woon je in het grensgebied met België of Duitsland, dan zijn er volop mogelijkheden om te vliegen vanaf Brussels Airport (BRU) of Flughafen Düsseldorf (DUS), al dien je dan wel rekening te houden met minimaal één tussenstop. Zet na aankomst in Taipei je horloge vooruit, want het is er in de zomer zes uur later en in de winter zeven uur later dan in Nederland.

Voorzieningen op de Internationale Luchthaven Taiwan Taoyuan

Het zal je van een metropool als Taipei vast niet verbazen dat deze stad beschikt over een moderne luchthaven die allerlei voorzieningen biedt om het reizigers gemakkelijk te maken. Zo vind je er een bank en geldwisselkantoor, kunnen zakenreizigers gebruikmaken van het business center en is er een bagageopslagpunt. Om de tijd te doden tot je vlucht vertrekt, kun je er winkelen in de talloze boetieks of een hapje eten en drinken in een van de eetgelegenheden of cafés.

Vervoer van de luchthaven naar je accommodatie

Na aankomst op de luchthaven zijn er talloze manieren om door te reizen naar je accommodatie. Zo zijn er in de terminal balies gevestigd van autoverhuurbedrijven, maar niet iedereen zal zich met een gerust hart in het drukke verkeer van Taipei wagen. Controleer vooraf of je hotel misschien een shuttledienst van/naar de luchthaven biedt. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je gebruikmaken van het openbaar vervoer of een taxi. Bij terminal 1 en terminal 2 zijn een taxistandplaats. Er gelden geen vaste tarieven. Bij vertrek wordt de meter aangezet en bij aankomst betaal je het bedrag dat op de meter staat. Als je liever de bus neemt, kun je met lijn 1819 naar het hoofdstation van Taipei rijden. Deze bus vertrekt iedere 15-20 minuten en de rit duurt ongeveer 55 minuten.

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Taipei

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 500 voor enkele vluchten en € 491 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

KLM
EVA Airways