In Duitsland zijn mogelijk reisbeperkingen van kracht als gevolg van Covid-19.

Hotels in de buurt van Düsseldorf-Hafen (Düsseldorf)

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Vind een hotel in Düsseldorf-Hafen, Düsseldorf

Zoek naar hotels in Düsseldorf-Hafen op Expedia.nl. Je kunt eenvoudig je hotels in Düsseldorf-Hafen vinden via een van de volgende methoden:

  • Bekijk ons aanbod aan aanbevolen hotels in Düsseldorf-Hafen.
  • Gebruik de kaart om hotels te zoeken in het gedeelte van Düsseldorf-Hafen waaraan je de voorkeur geeft
  • gebruik de filters om hotels in een bepaald gebied van Düsseldorf-Hafen te zien, selecteer een bepaald thema, merk of hotelklasse van basis- (1 ster) tot luxe hotels (5 sterren) in Düsseldorf-Hafen
  • Voer je reisdatums in om de beste aanbiedingen voor hotels in Düsseldorf-Hafen te bekijken - maar wacht niet te lang!

Veelgestelde vragen

Wat kan ik van Düsseldorf-Hafen verwachten?
Düsseldorf-Hafen is een buurt die populair is bij reizigers door zijn rivier. Vergeet niet tijdens je verblijf in Düsseldorf-Hafen een bezoek aan Paradiesstrand en Hafenbrücke te brengen.
Wat is de beste accommodatie in Düsseldorf-Hafen?
Hyatt Regency Düsseldorf is de accommodatie in Düsseldorf-Hafen die van klanten van Expedia de beste beoordelingen krijgt. Dit hotel met 5 sterren biedt voorzieningen als een volledig uitgeruste spa en een restaurant. Het ligt bovendien op slechts 9 minuten lopen van Düsseldorf-Hafen. INNSiDE by Melia Düsseldorf Hafen en Courtyard by Marriott Düsseldorf Hafen
Hoeveel hotels zijn er te vinden in Düsseldorf-Hafen?
Als je op zoek bent naar een overnachtingsplaats in Düsseldorf, kun je kiezen uit een van Expedia’s 10 hotels of andere accommodaties in Düsseldorf-Hafen.
Ontvang ik een terugbetaling als ik mijn hotelreservering in Düsseldorf-Hafen wil annuleren?
Zeker. De meeste hotelboekingen zijn restitueerbaar, als je voor de annuleringsdeadline van het hotel annuleert. Dit is over het algemeen binnen 24 of 48 uur voor je incheckdatum. Als je een reservering hebt gemaakt zonder restitutie, heb je misschien nog de optie om binnen 24 uur na het boeken te annuleren en een terugbetaling te ontvangen. Voer je datums in, klik op ‘Zoeken’ en filter op ‘Gratis annulering’ om de best beschikbare opties in Düsseldorf-Hafen te bekijken.
Wat valt er in deze buurt van Düsseldorf allemaal te beleven?
Enkele leuke attracties die je kunt bezoeken in Düsseldorf-Hafen zijn Paradiesstrand en Hafenbrücke. Wanneer je gaat sightseeën in Düsseldorf, mag ook een tussenstop bij Düsseldorf-Hafen en Königsallee zeker niet ontbreken.
Wat is de beste manier om Düsseldorf-Hafen en de omgeving van Düsseldorf te verkennen?
Op zoek naar een snelle manier om meer van de stad te zien? Neem de metro vanaf de halte Bahnhof Düsseldorf-Hamm of S-Bahnhalte Düsseldorf Völklinger Straße. Als je wilt weten welke opties je hebt wat vervoer over het water betreft, kun je in de haven terecht.

Recente hotelbeoordelingen