Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.


Topactiviteiten per categorie

Wat te doen in Düsseldorf

Zie alle 6 activiteiten in Düsseldorf

Leuke activiteiten in het gezellige Düsseldorf

De sfeervolle Duitse stad Düsseldorf ligt niet van van de Nederlandse grens waardoor dit een goede bestemming is voor een leuk weekendje weg. Bekijk tijdens je stedentrip bijvoorbeeld het mooie Rathaus bewonder prachtige kunst in de Kunsthalle Düsseldorf of maak een wandeling door het leuke park Hofgarten. Je kunt bovendien diverse activiteiten ondernemen of op excursie vanuit Dusseldorf gaan. Zo kun je de bijzondere stad Keulen ontdekken waar je de beroemde Dom van Keulen niet mag missen.

Dingen om te doen in Dusseldorf

Als je veel van de bezienswaardigheden in Dusseldorf wilt bekijken

kun je het beste gebruikmaken van de Düsseldorf-pas. Met deze handige pas krijg je 1 tot 4 dagen onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer en gratis toegang tot diverse bezienswaardigheden. Ook krijg je korting bij verschillende rondleidingen en restaurants. Je kunt onder meer naar de Kunsthalle Düsseldorf gaan of het indrukwekkende Slot Benrath bezoeken. De stad leent zicht daarnaast uitstekend voor een leuke wandeling. Struin bijvoorbeeld over de Rheinuferpromenade langs de Rijn en aanschouw de diverse langsvarende schepen of kies juist voor een wandeling in een leuk park zoals het Nordpark of het Rheinpark Golzheim. Ben je van plan een van de vluchten naar Düsseldorf te boeken? Dan kun je bovendien toegang kopen tot de Air Berlin Lounge op Düsseldorf Airport (DUT) om voor of na je vlucht even te ontspannen. Je kunt hier in alle rust een boek lezen of genieten van een lekkere maaltijd of een verfrissend drankje.

Dagactiviteiten in Düsseldorf

Er zijn ook verschillende activiteiten buiten Dusseldorf die je kunt ondernemen. Zo kun je vanuit je hotel in Düsseldorf een dag naar de nabijgelegen stad Keulen gaan. Met de KölnCard kun je deze stad uitstekend ontdekken. Deze pas geeft je namelijk gratis toegang tot het openbaar vervoer en tot 50% korting op diverse bezienswaardigheden en attracties. Zo kun je onder meer naar de Dom van Keulen gaan een gotische kathedraal die uit de 13e eeuw stamt. Andere hoogtepunten die je niet mag missen zijn het Praetorium het moderne kunstmuseum Museum Ludwig en het Römisch-Germanisches Museum als je graag meer te weten komt over de geschiedenis. Wil je ook genieten van een lekker diner in de stad? Dan kun je gaan dineren bij het Hard Rock Café met versnelde zitplaatstoewijzing. Vanuit Düsseldorf kun je bovendien een andere leuke stad in de omgeving bezoeken. Bewonder bijvoorbeeld de Salvatorkerk in Duisburg of breng een bezoek aan de 19-eeuwse Villa Hügel in Essen. Ook kun je een wandeling gaan maken door het natuurgebied Aaper Wald dat iets buiten de stad ligt.

Kaart

Discover neighborhoods in Düsseldorf

Altstadt Düsseldorf

Proef Altbier in een van de vele kroegen, maak een wandeling langs de rivier en bezoek de musea in de historische kern van Düsseldorf.

WinkelenMuseumsCafés

Stadscentrum

Verken Stadscentrum en maak wat tijd vrij tijdens je bezoek voor zijn ruime keuze aan eetgelegenheden en plekken zoals Königsallee. Je kunt bij Metrostation Ostraße of Metrostation Steinstraße-Konigsallee de metro nemen om de buurt verder te ontdekken.

WinkelenBusinessDineren

Bilk

Trek eropuit en verken Bilk, geliefd voor zijn cafés en parken. Je kunt er heel wat beleven en zien, zoals Freizeitpark Ulenbergstrasse. Neem de metro bij Station Düsseldorf Bilk of Metrostation Sudpark om je in de stad te verplaatsen.

UniversiteitenBusinessCafés

Düsseldorf-Hafen

Düsseldorf-Hafen staat bekend om zijn bars en uitzichten op het water. Er valt heel wat te verkennen, met topbezienswaardigheden zoals Paradiesstrand en Hafenbrücke die je niet mag missen. Neem de metro bij Bahnhof Düsseldorf-Hamm of S-Bahnhalte Düsseldorf Völklinger Straße om de stad verder te verkennen.

GolfJachthavensBars

Oberbilk

Oberbilk is een populaire bestemming bij reizigers door zijn winkels. Je kunt bij Metrostation Oberbilk-Philipshalle of Metrostation Düsseldorf-Oberbilk de metro nemen om bezienswaardigheden zoals Mitsubishi Electric Hall te verkennen.

BusinessCafésMuseums

Eller

Tijdens je tocht door Eller kun je ook de restaurants en de musea ontdekken. Neem de metro bij Metrostation Alt Eller of Metrostation Eller-Vennhauser Allee als je de omgeving verder wilt verkennen.

BusinessWinkelenDineren