Florence

Reisgids
Galerie Uffizi inclusief straten en ook een grote groep mensen

Waar overnachten in Florence

Default Image

Dom

4,5/5(50 beoordelingen over de buurt)

Ben je geïnteresseerd in fascinerende musea, een prachtige kathedraal en populaire winkels? Dan is een bezoek aan Dom iets voor jou. Je kunt er topbezienswaardigheden zoals Cattedrale di Santa Maria del Fiore en Galleria degli Uffizi bezoeken.

Dom
Default Image

Santa Maria Novella

4,5/5(39 beoordelingen over de buurt)

Santa Maria Novella is populair onder reizigers door zijn populaire winkels. Ontdek meer van Porta al Prato met de metro vanaf Porta al Prato - Leopolda Tram Stop of Fratelli Rosselli Tram Stop, en kom langs topbezienswaardigheden zoals Piazza di Santa Maria Novella en Historisch centrum.

Santa Maria Novella
Default Image

Oltrarno

4,5/5(23 beoordelingen over de buurt)

Oltrarno is een bestemming die reizigers trekt door zijn fascinerende musea, pittoreske tuinen en verbluffende uitzicht op de rivier. Breng ook een bezoek aan bezienswaardigheden zoals Historisch centrum of Basilica di Santo Spirito tijdens je verkenning van de buurt.

Oltrarno
Default Image

Santa Croce

4,5/5(6 beoordelingen over de buurt)

Santa Croce is een populaire bestemming voor zijn interessante musea. Als je op zoek bent naar meer bezienswaardigheden en activiteiten, kun je een uitje naar Historisch centrum of Basilica di Santa Croce plannen.

Santa Croce
Default Image

San Lorenzo

4,5/5(23 beoordelingen over de buurt)

Bezoekers van San Lorenzo zijn lovend over zijn populaire winkels. Breng er een bezoek aan Historisch centrum en Il Museo di San Marco. Als je de rest van het gebied wilt verkennen, kun je je verplaatsen met de metro vanaf Strozzi - Fallaci Tram Stop.

San Lorenzo