Goedkope vluchten naar Almere

Voordeligste vluchten naar Almere

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 22 voor enkele vluchten en € 72 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Brussels Airlines
Vueling Airlines

Over Almere

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Almere? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Almere. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Almere bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Almere, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Almere op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt Almere luchthaven genoemd?
Almere wordt bediend door één luchthaven, Amsterdam (AMS-Schiphol).
Hoe ver is Amsterdam (AMS-Schiphol) van het centrum van Almere?
De reistijd die je nodig hebt om vanaf AMS naar het centrum van Almere te komen, is redelijk lang. Je hebt nog 30 kilometer te overbruggen, voordat je je bagage kunt droppen bij je hotel.
Kan ik nu naar Almere vliegen?
Maak vliegen naar Almere zo simpel mogelijk door vooraf een kijkje te nemen op onze Covid-19 Travel Advisor. Dit is de snelste manier om informatie te vinden over eventuele reisbeperkingen, quarantainemaatregelen en de laatste gezondheidsinformatie.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Almere?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Almere vind je op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Almere met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Almere, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld om Almere te bereiken?
Met het vliegtuig naar Almere betekent aankomen op Amsterdam (AMS-Schiphol). Verlaat het vliegtuig, pak je bagage en je bevindt je nog maar op 30 kilometer van de binnenstad.
Hoeveel luchtvaartmaatschappijen vliegen op Almere?
Er zijn 71 airlines die vluchten aanbieden naar Almere vanaf 237 vliegvelden wereldwijd.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Almere?
KLM, British Airways, en Flybe bieden de meeste vluchten aan naar Almere. Het grootste aantal vluchten komt binnen vanuit Londen. KLM biedt de meeste vluchten aan naar deze bestemming.
Hoeveel directe vluchten gaan er naar Almere?
Met zo’n 4.379 directe vluchten per week, ben je eerder in Almere dan dat je “we zijn er bijna” kunt zingen.
Vanaf welke bestemming vertrekken de populairste vluchten naar Almere?
Vluchten naar Almere zijn het meest in trek bij reizigers vanuit Stadscentrum, Ashford en Londen.
Hoelang duurt de vlucht naar Almere?
Je vertrekpunt bepaalt uiteraard de vluchtduur. Van Stadscentrum naar Almere is het ongeveer 1 uur en 43 minuten vliegen. Vanaf Ashford is dit 3 uur en 33 minuten en vanaf Londen duurt het gewoonlijk 1 uur en 14 minuten.
Hoe boek je de goedkoopste vliegtickets naar Almere?
Je kent er vast ook wel een: het type reiziger dat op de een of andere manier steeds weer de goedkoopste vliegtickets vindt. Benieuwd hoe je dit doet voor jouw vlucht naar Almere? Wacht in elk geval niet te lang met het boeken. Een andere goede tip om de goedkoopste vliegtickets op de kop te tikken, is aanbiedingen vergelijken. Als je bestemming een aantal vliegvelden heeft, is het slim om ook de prijzen van minder populaire luchthavens te bekijken. Ten slotte, wees bereid om je stoel direct vast te leggen als je een goede deal treft. Deze is mogelijk maar kort beschikbaar! Maar met wat handigheid en een beetje mazzel is jouw ideale ticket zo geboekt.
Hoe kom je je vlucht naar Almere het beste door?
Ongeacht waar je de grond verlaat, vliegen naar Almere is een ontspannen activiteit als je goed voorbereid bent. Hier volgen een aantal tips om je reisavontuur zo goed mogelijk te beginnen.Wat slim is om mee te nemen in je handbagage:

  • Ook een langere vlucht kan best ontspannen zijn met de juiste spullen in je handbagage. Denk in elk geval aan een aantal simpele toiletartikelen. Fijn om bij de hand te hebben, zijn een tandenborstel en een haarborstel, een paar sokken en extra ondergoed, maar natuurlijk ook een magazine of goed boek. Reserveer ook wat ruimte in je handbagage voor je smartphone en een oplader, de nodige medicijnen en een nekkussen als je dat fijn vindt. Wat ook niet mag ontbreken, zijn natuurlijk je paspoort, reisdocumenten en wat geld.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Prop al je grote flessen shampoo en haarlak in je ruimbagage. Vloeistoffen en gels in je handbagage in verpakkingen groter dan 100 mililiter mogen niet mee. Scherpe voorwerpen, zoals een Zwitsers zakmes of schaar, en gevaarlijke goederen, zoals verfspuitbussen, bleek en wapens en munitie, zijn ook niet toegestaan in de cabine.

Welke kleren te dragen tijdens een vlucht:

  • De smalle gangpaden van het toestel waar je mee vliegt zijn geen catwalk. Doe een comfortabel zittende outfit aan en denk er ook aan om een trui mee te nemen, omdat het koel kan zijn tijdens een langeafstandsvlucht. Ruim zittende platte schoenen zijn ook een goede keuze.
  • Door de hele tijd stil te zitten, kunnen passagiers diepe veneuze trombose krijgen op een lange vlucht. Dit is een serieuze aandoening aan de bloedsomloop. Gelukkig kun je verschillende dingen doen om het risico hierop drastisch te verkleinen. Drink genoeg water, loop zo nu en dan het gangpad op en af en draag steunkousen om de bloedsomloop te stimuleren.

Hoe kom je snel door de luchthavenbeveiliging als je naar Almere vliegt?
Je vlucht naar Almere verloopt een stuk vlotter als je jezelf goed voorbereidt. Ontdek hier onze slimste tactieken om stressvrij door de beveiliging te komen:

  • Om te beginnen, zijn je paspoort en instapkaart nodig voor het beveiligingspersoneel. Houd deze dus in de hand, zodat je de rij niet ophoudt.
  • Nu is het tijd voor de scanner. Doe alles uit of af wat mogelijk het alarm af laat gaan als je door de poort gaat. Doe ook je jas of jasje uit en stop je earbuds of headphones in de bak.
  • Je elektronische apparaten, zoals laptops en telefoons dienen ook apart door de scanner te gaan. Maar geen zorgen; je krijgt ze snel weer terug.
  • Vergeet niet om gels en vloeistoffen uit je handkoffer te halen. Deze dienen meestal apart door de X-ray te gaan. Elk flesje of verpakking mag niet groter zijn dan 100 milliliter en alles dient samen in één transparante, afgesloten zak van 1 liter gepresenteerd te worden.
  • Het juiste schoeisel kan je veel tijd schelen. Wandellaarzen en andere zware schoenen dien je vaak uit te doen en apart te scannen. Lichte sneakers meestal niet.
  • Voorkom dat je per ongeluk verboden items in je handbagage meedraagt. Wil je scherpe items, zoals messen of gereedschap, meenemen op reis? Stop deze dan in je ruimbagage. Ze zijn niet toegestaan aan boord.

Informatie over vluchten naar Almere
Luchthaven van aankomst
Schiphol
IATA-code luchthaven van aankomst
AMS
Naam stad van aankomst
Amsterdam
Retourprijs
€ 83

Populaire vluchten naar Almere

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 22 voor enkele vluchten en € 72 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Eurostar
SunExpress