Goedkope vluchten naar Antwerpen

Voordeligste vluchten naar Antwerpen

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 44 voor enkele vluchten en € 91 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Air Europa
Iberia
Brussels Airlines
TAP Portugal
KLM
Brussels Airlines
Air Europa
Iberia
KLM
TAP Portugal

Over Antwerpen

Het veelzijdige Antwerpen is een van de grootste havensteden van Europa en heeft veel te bieden op het gebied van kunst, cultuur en winkels. Wandel door de brede Meir en Keyserlei en koop de mooiste spullen bij bekende modeketens en charmante boetiekjes. Bewonder het statige Centraal Station en bezoek de naastgelegen dierentuin, een van de oudste ter wereld. Loop over de Grote Markt met het imposante Stadshuis en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en wandel langs de Schelde en de burcht Het Steen. De stad heeft ook verscheidene musea, van het hypermoderne Museum aan de Stroom tot het Museum Plantin-Moretus, een oude drukkerij.

Vluchten vanaf de luchthaven van Antwerpen

Circa 5 km ten zuidoosten van het centrum van Antwerpen ligt de Internationale Luchthaven Antwerpen (ANR). Op deze luchthaven worden door verschillende lowbudgetmaatschappijen vluchten aangeboden naar bestemmingen binnen Europa. Vooral in de zomer kun je er naar verscheidene favoriete zonbestemmingen vliegen, met name in Spanje. Een aantal populaire bestemmingen zijn Barcelona, Alicante, Ibiza en Mallorca. Naar andere bestemmingen worden chartervluchten aangeboden, die per seizoen verschillen. In de wintermaanden vertrekken er vanaf Luchthaven Antwerpen bijvoorbeeld skireizen naar bekende wintersportoorden in Oostenrijk en Frankrijk, zoals Sankt Moritz en Courchevel. Ook kun je er dagelijks naar London City Airport (BCY) vliegen, zowel in de zomer als in de winter.

Voorzieningen op de luchthaven van Antwerpen

Luchthaven Antwerpen is een compacte luchthaven met alle nodige voorzieningen en een restaurant en kleine winkel. Op de luchthaven vind je eveneens een klein museum gewijd aan de luchtvaart, dat in de weekenden is geopend. Het is mogelijk om online een huurauto te reserveren op de luchthaven. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende internationale autoverhuurders. Er is een aantal parkeerplaatsen bij de luchthaven, waaronder plekken vlak voor de terminal. Voor de goedkoopste parkeerplaats, op 800 meter van de terminal, wordt er tijdens vluchturen een gratis shuttleservice aangeboden.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Antwerpen

De Luchthaven Antwerpen ligt vlak bij de snelwegen E19, A12 en E34 en is daardoor snel met de auto te bereiken vanaf bijvoorbeeld Eindhoven (1 uur) en Breda (40 minuten). Je rijdt vanaf de luchthaven in ongeveer 20 minuten naar het centrum van Antwerpen. Er doen ook verschillende lijnbussen de luchthaven aan, waarmee je in ongeveer 10 minuten op het Treinstation Antwerpen-Berchem bent. Vanaf hier kun je doorreizen naar Treinstation Antwerpen-Centraal, Roosendaal en vele bestemmingen in België. Vanaf Antwerpen-Centraal kun je met een rechtstreekse trein naar Amsterdam en Den Haag reizen of met een hogesnelheidstrein richting Parijs of Amsterdam. Daarnaast zijn er verschillende taxibedrijven op de luchthaven te vinden rond vluchturen.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Antwerpen, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Antwerpen op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Populaire vluchten naar Antwerpen

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 44 voor enkele vluchten en € 91 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Eurowings
KLM