Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Antwerpen

Alle huurauto’s in Antwerpen

Een auto huren in Antwerpen

Met de auto in Antwerpen

Antwerpen is grootste stad van België, gelegen aan de Schelde in het noorden van het land. Boek via Expedia een huurauto en grijp de kans om de ‘Sinjorenstad’ beter te verkennen, van de Kaaien in trendy Het Zuid tot de heroplevende buurten rond Het Eilandje en Den Dam.

Een auto huren in Antwerpen

Huurauto’s kunnen via Expedia op diverse locaties geboekt worden. Probeer de verhuurders aan de rand van het stadscentrum, bij de luchthaven ten oosten van Antwerpen of bij het Centraal Station voor je ideale voertuig. Omdat afstanden niet groot zijn, kun je even goed buiten de stad een auto huren als je bijvoorbeeld meer van België wilt zien. Brussels Airport biedt waarschijnlijk de meeste keuze. Je vindt er zowel lokale als internationale autoverhuurbedrijven. Kies een Mini of Compact auto voor het centrum, zodat je door de kleine straatjes kunt navigeren. Reserveer een Standaard of zelfs Premium auto met airco als je meer dan alleen de stad wilt bezoeken. Let bij het huren wel op dat je een creditcard nodig hebt en er doorgaans een minimumleeftijd van 21 jaar in België geldt bij autoverhuur.

Autorijden in Antwerpen

Antwerpen is een drukke stad in een land met een van de drukste wegennetwerken ter wereld, dus wees voorbereid op files als je rond 8 uur ‘s morgens of 5 uur ’s avonds door de stad wilt rijden. De stad wordt goed bediend door de autosnelwegen uit Nederland (A4, A16 en A67) en de andere grote Belgische steden. Let op de ringweg rond Antwerpen goed op, want afritten volgen elkaar snel op. Ook in het centrum is het goed uitkijken; bussen, trams, voetgangers en fietsers genieten altijd van voorrang als je de weg met hen deelt. Als je in het centrum wilt parkeren, dan raden we aan een parkeergarage of –plaats te vinden buiten de Leien, de binnenste ringweg van de stad. Van hieruit is het max. 5 minuten lopen naar de oude binnenstad.

Wil je ook graag in Antwerpen verblijven? Bekijk dan hier ons aanbod hotels in Antwerpen.

Ontdek Antwerpen

Ontdek Antwerpen met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.