Autoverhuur in België

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Bespaar 10% of meer op geselecteerde verblijven met Expedia Rewards

De meeste hotels zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Populaire steden in België

Super autodeals in België

Niet gevonden wat je zocht?

Alle huurauto's in België bekijken
Alle auto’s bekijken

Voor een leuke vakantie hoef je helemaal niet ver te reizen. In middeleeuwse steden als Brussel en Gent voelt iedere liefhebber van architectuur en cultuur zich op zijn plek, en de Ardennen trekken elk jaar weer vele mensen die wandeltochten maken of tot rust komen in de glooiende bossen. Huur bij Expedia een auto om je eigen route door België te kunnen uitstippelen.

Een auto huren in België

Als je in België een auto wilt huren, zijn er talloze locaties waar je de auto kunt ophalen of terugbrengen. Naast grote bestemmingen als huurauto's in de buurt van Brussels Airport kun je ook een kleinere plaats selecteren. Omdat het aanbod in Brussel zo groot is, wordt dat soms als suggestie gegeven, maar als je bijvoorbeeld een auto wilt huren in Luik, vlak over de grens bij Maastricht, kan het handig zijn om Luik handmatig in te voeren. Zodra je eenmaal de ophaal- en afleverlocatie hebt ingevoerd, wordt een overzicht van alle beschikbare modellen weergegeven. Bij sommige verhuurders is het trouwens geen enkel probleem om je auto op te halen in Luik en terug te brengen in Antwerpen, om maar eens wat te noemen. Qua modellen loopt het aanbod uiteen van compacte stadsauto's tot stoere premium modellen. Daar kun je eenvoudig op filteren en dat geldt ook voor de autoverhuurbedrijven. Als je eens een goede ervaring hebt gehad met een bepaalde verhuurder, kun je die nu gemakkelijk weer selecteren. Via onze site worden auto's van verscheidene internationale en gerenommeerde verhuurbedrijven aangeboden. Afhankelijk van de locatie kunnen er ook kleinere ondernemingen actief zijn, als dat je voorkeur geniet. Het merendeel van de auto's betreft handgeschakelde modellen, maar om niet voor verrassingen te staan, kun je zelf alvast filteren op automaat of handgeschakeld. Op de zoekpagina's van bepaalde bestemmingen kun je bovendien het aanbod verfijnen op specifieke wijken, zodat bijvoorbeeld alleen auto's worden getoond die te huur zijn in de Diamantwijk in Antwerpen.

Rijden in België

Vanuit Nederland kun je via de Belgische A21, A25 en enkele andere wegen je bestemming bereiken. Zorg ervoor dat je niet op de bon wordt geslingerd en houd je aan de verkeersregels. Denk er bijvoorbeeld aan dat je alleen aan de rechterkant van de weg mag parkeren (behalve in eenrichtingswegen). Reserveer je auto via Expedia en maak voor je vakantie of je werk een mooie reis door België.

Veelgestelde vragen