Voordeligste vluchten naar Aruba

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Aruba

Kom naar Aruba voor het prachtige klimaat en het wonderschone onderwaterlandschap. Boek bij Expedia.nl en profiteer van voordelige vliegtickets naar de Internationale luchthaven Koningin Beatrix. Expedia.nl biedt je een ruime selectie aan deals van grote internationale luchtvaartmaatschappijen, prijsvechters en chartermaatschappijen. Onze intuïtieve zoekwizards helpen je snel de voordeligste tickets naar Aruba te boeken.

Aruba is het 2e grootste eiland van de Kleine Antillen en is ongeveer even groot als het Waddeneiland Texel. Aruba geniet van een tropisch klimaat en de gemiddelde temperatuur duikt zelden onder de 25 graden. Het is dan ook geen wonder dat toeristen vooral komen voor een ontspannende zonvakantie of een actieve trip met zeiltochten of duikexcursies. De koraalriffen van Aruba zijn uitermate mooi, divers en vormen de ideale leefomgeving voor de onderwaterflora en –fauna rondom het eiland.

Bij Expedia.nl profiteer je altijd van de voordeligste vluchtprijzen en het is dan ook geen verrassing dat de beste tickets snel de deur uit zijn. Expedia kan vaak exclusieve tarieven bieden dankzij de vele onderhandelingen en speciale relatie met de airlines. Bezoek de website van Expedia.nl regelmatig om er zeker van te zijn dat je de goedkoopste vliegtickets naar Aruba hebt geboekt, vooral omdat luchtvaartmaatschappijen vaak kortingen bieden voor lastminute tickets. Ook kun je van kortingen genieten als je flexibele reisdatums hebt. Zo ben je altijd zeker dat je nooit meer betaalt voor je vliegtickets dan nodig.

De hagelwitte zandstranden van Aruba vormen de ultieme aantrekkingskracht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het eiland verschillende strandhotels heeft. Een luxehotel met rechtstreekse toegang tot het strand of een familiehotel met waterpark, er is keuze te over. De meeste hotels liggen in het noordwestelijk deel van het eiland, allemaal op korte afstand van de Internationale luchthaven Koningin Beatrix. Het laat je toe om vrijwel direct nadat je bent aangekomen van de rest van je reis te genieten. Informeer bij Expedia of het hotel een shuttleservice of transfer van/naar de luchthaven biedt, het bespaart je veel moeite, tijd en geld.

Wist je trouwens dat je op Expedia.nl van meer kortingen kunt genieten als je je vliegticket naar Aruba combineert in een pakket met je accommodatie? Kies de vlucht en het hotel die het beste bij je reisplannen passen en je zult opmerken dat de vlucht + hotelcombinatie je vaak besparingen oplevert vergeleken met aparte vlucht- en hotelboekingen. Maak ook gebruik van de eenvoudige filteropties: kies een vlucht met je favoriete luchtvaartmaatschappij of vergelijk de prijzen van de verschillende airlines. Het geld dat je zo bespaart op je vliegticket kun je besteden aan het goede leven in Aruba, een paar extra cocktails of een leuke dagtrip rond het eiland.

Als je bij het boeken telefonische hulp nodig hebt, aarzel dan niet om ons op te bellen. De klantenservice is van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 21.00 uur bereikbaar op het nummer 020 200 84 59 (lokaal tarief). Houd het reisplannummer bij de hand wanneer je belt, zodat we je sneller kunnen helpen.

Populaire vluchten naar Aruba

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.