Goedkope vluchten naar Assisi

Voordeligste vluchten naar Assisi

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 64 voor enkele vluchten en € 121 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia

Over Assisi

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Assisi? Dan ben je bij Expedia.nl aan het juiste adres: we bieden een ruime keuze aan luchtvaartmaatschappijen, meer vluchten, minder stops en diverse vertrektijden en aankomsttijden. Waar je reis ook begint, Expedia.nl biedt de goedkoopste vliegtickets naar Assisi. Je bespaart nog meer als je je vlucht combineert met een hotel. Ben je flexibel? Boek dan extra voordelige last minute vliegtickets naar Assisi bij Expedia.nl.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Assisi, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Assisi op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Veelgestelde vragen

Hoe heet Assisi luchthaven?
Als je ervoor kiest om te vliegen, is het kiezen van een vliegveld niet zo ingewikkeld; Assisi heeft er maar één, Perugia (PEG-Sant Egidio).
Hoe ver is Perugia Airport (PEG) van het centrum van Assisi?
Als je in het centrum van Assisi moet zijn, hoef je niet ver te reizen na aankomst op PEG. De luchthaven is slechts 9 kilometer van het stadscentrum.
Kan ik nu naar Assisi vliegen?
Om actuele informatie te vinden over vluchten naar Assisi, kun je onze Covid-19 Travel Advisor bezoeken. Hier ontdek je alles wat je wilt weten over eventuele reisbeperkingen en of er een quarantaine vereist is zodra je aankomt.
Waar vind ik meer informatie over het wijzigen of annuleren van mijn vlucht naar Assisi?
Meer informatie over het wijzigen of annuleren van je vlucht naar Assisi vind je op onze klantenservicepagina.
Hoe vind ik voordelige vluchten naar Assisi met een flexibel wijzigingsbeleid?
Bij veel airlines kun je je vlucht omboeken zonder daarvoor een wijzigingstoeslag te hoeven betalen. Je betaalt enkel het verschil tussen de oorspronkelijke vlucht en de nieuwe geselecteerde vlucht. Wanneer je zoekt naar vluchten naar Assisi, kun je de filter ‘Geen wijzigingstoeslagen’ selecteren.
Wat is het ideale vliegveld om Assisi te bereiken?
Passagiers van over de hele wereld komen dagelijks aan op Perugia Airport (PEG). Verlaat het vliegtuig, haal je bagage op en je bent nog maar 9 kilometer van de binnenstad van Assisi vandaan.
Hoeveel vliegtuigmaatschappijen vliegen op Assisi?
Er zijn 5 luchtvaartmaatschappijen die naar Assisi vliegen vanaf 13 bestemmingen wereldwijd.
Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen op Assisi?
Vluchten naar Assisi worden doorgaans uitgevoerd door Ryanair. Het grootste aantal van deze vluchten komt uit Londen, met Ryanair als populairste airline op deze route.
Hoeveel directe vluchten zijn er naar Assisi?
Met 35 directe vluchten per week, ben je voordat je er erg in hebt geland in Assisi.
Vanaf welke bestemming vertrekken de populairste vluchten naar Assisi?
Het grootste aantal vluchten naar Assisi arriveert vanuit Ash, Sutton of Halstead.
Hoelang duurt de vlucht naar Assisi?
Als je naar Assisi gaat vanaf Ash, duurt je vlucht ongeveer 2 uur en 22 minuten. Vertrek je vanuit Sutton, dan ben je 2 uur en 22 minuten onderweg. Vanaf Halstead is de vluchtduur ongeveer 2 uur en 22 minuten.
Hoe vind je de voordeligste vlucht naar Assisi?
Een tip die de meeste doorgewinterde reizigers je waarschijnlijk zullen geven, is boek je tickets ruim van tevoren. Een andere goede tip om de beste deal op de kop te tikken, is flink rondshoppen. Als je bestemming een aantal vliegvelden heeft, is het slim om ook de prijzen van minder populaire luchthavens te bekijken. Tot slot, onthoud dat snel boeken voordeel oplevert. Breng jezelf op de hoogte van de ticketprijzen en houd je creditcard in de aanslag om direct jouw stoel vast te leggen. De beste vliegdeals zijn vaak zo weer verdwenen.
Hoe kom je je vlucht naar Assisi het beste door?
Als je niet goed voorbereid bent, kan een lange vliegreis best een stressvolle ervaring zijn. Maar geen paniek: met deze tips heb je een relaxt begin van je vakantie in Assisi.Wat mee te nemen in je handbagage:

  • De kunst is om goed voorbereid aan je reis te beginnen. Dus pak eerst in wat je écht nodig hebt: paspoort, reisdocumenten, contant geld en creditcards en medicijnen als je die nodig hebt. Stop vervolgens wat spullen in je handtas waarmee je de tijd goed doorkomt. Denk aan je tablet of smartphone en een paar magazines of een boek. Je zult ook je opladers, een nekkussen en oordoppen niet willen vergeten. En de laatste tip ter voorbereiding: gooi ook wat toiletartikelen in je handbagage. Een tandenborstel, tandpasta en een paar schone kleren zijn altijd fijn.

Neem de volgende items niet mee in je handbagage:

  • Hoewel de lijst van niet toegestane items per luchtvaartmaatschappij verschilt, kun je ervan uitgaan dat er niks in je handbagage mee mag dat scherp, (licht) ontvlambaar of explosief is. Voorbeelden zijn schroevendraaiers, messen, bleek en benzine. Ook sportuitrusting, zoals ijsschaatsen, en andere spullen die letsel kunnen toebrengen aan passagiers, zoals zwaarden en vuurwapens, mogen niet met je mee aan boord.

Wat aan te doen als je gaat vliegen:

  • De makkelijkste manier om het jezelf comfortabel te maken tijdens je vlucht is door de juiste kleding te dragen. Bereid jezelf voor op wisselende temperaturen met verschillende lagen. Zo blijf je lekker warm als het afkoelt in de cabine. Je slippers of hoge hakken kun je beter voor andere gelegenheden bewaren. In plaats daarvan raden we je aan te kiezen voor platte, dichte schoenen, zoals sneakers of instappers. Je krijgt er blije voeten voor terug.
  • Diepe veneuze trombose kan een risico vormen tijdens lange vluchten. Dit kan het resultaat zijn van een slechte doorbloeding en inactiviteit. Door regelmatig je voeten en benen te bewegen, kun je dit voorkomen. Het dragen van een goed paar compressiesokken kan ook helpen.

Hoe kom je snel door de beveiliging als je naar Assisi vliegt?
De truc is simpel: goed voorbereid op de security check afgaan. Op die manier zit je voor je het weet in je vliegtuigstoel op weg naar Assisi. Steek wat op van deze tips voor een fantastische start van je reis:

  • Om te beginnen, zullen je ID-kaart en boardingpass nodig zijn bij de beveiligingscontrole. Houd deze dus bij de hand, zodat je de rij niet ophoudt.
  • Nu is het tijd voor de securityscanner. Doe alles uit (of af) wat mogelijk geluid maakt als je door de poort gaat. Vergeet ook je jas niet uit te doen en stop je oordopjes of koptelefoon in de bak.
  • Elektronische apparaten en gadgets, zoals een tablet, laptop of telefoon, worden ook apart gescand.
  • Gels of vloeistoffen, zoals tandpasta of lippenbalsem, mogen niet groter zijn dan 100 milliliter per item. Ook dienen al deze verpakkingen in een doorzichtige, afgesloten zak van maximaal 1 liter te passen.
  • Het is goed mogelijk dat je je schoenen uit moet doen voordat je door de scanner gaat. Dus makkelijke sneakers zijn geen slecht idee.
  • Vliegtuigmaatschappijen staan doorgaans geen zakmessen of andere scherpe voorwerpen toe aan boord. Als je deze toch wilt meenemen, stop ze dan in je ruimbagage.

Informatie over vluchten naar Assisi
Luchthaven van aankomst
Sant Egidio
IATA-code aankomstluchthaven
PEG
Naam aankomststad
Perugia
Vluchtprijs
€ 121

Populaire vluchten naar Assisi

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 64 voor enkele vluchten en € 121 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia