Voordeligste vluchten naar Bergamo

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Jan 3, 2020

Helaas geen vegetarische broodjes alleen kip.

Nov 11, 2019

Heen weg tijdens opstijgen is stoel 28a is kapot...

Aug 27, 2019

Eten aan bord is karig en weinig creatief. Niet mijn smaak.

Aug 20, 2019

Krappe stoelen

Aug 1, 2019

Stipt op tijd vertrokken en aangekomen. Alles verliep volgens planning. Heel fijn!

May 23, 2019

Nee

Apr 13, 2019

Geen

Jan 8, 2019

Voor 200€ is het prima

Oct 24, 2018

geen rode wijn meer, jammer

Oct 23, 2018

Neen

Over Bergamo

Bergamo ligt in de regio Lombardije, in het noorden van Italië, aan de voet van de Bergamasker Alpen. De stad bestaat uit twee gedeeltes: de hoge stad (Città Alta) en de lage stad (Città Bassa). Ze zijn met elkaar zijn verbonden met een kabeltrein, die een belevenis op zich is. De Citta Altà is het historische gedeelte van Bergamo, vol smalle middeleeuwse straatjes en omgeven door muren. Bezoek er zeker het Piazza Vecchia, omringd met cafés, paleizen en een van de oudste bibliotheken van Italië. In het lagere, modernere gedeelte van Bergamo kun je heerlijk een dagje winkelen.

Vliegen naar Bergamo

Aeroporto di Bergamo-Orio al Serio (BGY), dat ook wel Aeroporto Internazionale Il Caravaggio heet, ligt ongeveer 4 kilometer ten zuidoosten van de stad. Je kunt vanaf Eindhoven Airport (EIN) rechtstreeks naar Bergamo vliegen. Er vertrekken dagelijks vluchten, behalve in een paar wintermaanden. Deze vluchten worden verzorgd door een lowbudgetmaatschappij. Tijdens de zomermaanden kun je ook uitwijken naar Flughafen Bremen (BRE). Verder gaan er ook directe, voordelige vluchten vanaf Flughafen Weeze (NRN) en vanaf Flughafen Köln-Bonn (CGN). Vliegen naar Bergamo vanaf Nederland of Duitsland duurt ongeveer 1,5 uur.

Voorzieningen op de luchthaven van Bergamo

Op de Luchthaven Bergamo vind je handige services zoals een apotheek, een toeristische informatiebalie en pinautomaten. Je kunt in de gehele terminal gratis en onbeperkt gebruikmaken van wifi. Je vindt op de luchthaven ook een groot aantal winkels, met name op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Je kunt er kiezen uit verscheidene cafés, restaurants en koffiebars, of je nou zin hebt in een echte Italiaanse koffie, een heerlijke panino of een snelle snack. De luchthaven beschikt over meerdere lounges waar je even kunt ontspannen voor je vlucht. Je kunt tickets hiervoor online of op de luchthaven zelf kopen. Als je een auto wilt huren, kun je er kiezen uit veel verschillende lokale en internationale autoverhuurders, waaronder ook budgetbedrijven. Er bevinden zich verschillende hotels met drie en vier sterren in de buurt van de luchthaven.

Verder reizen vanaf de luchthaven van Bergamo

Met je eigen auto rijd je in minder dan 15 minuten naar het centrum van Bergamo, afhankelijk van of je in de lage stad (sneller) of hoge stad moet zijn. Je kunt ook met de bus naar het centrum van Bergamo reizen. Deze lijndienst rijdt gewoonlijk meerdere keren per uur overdag en stopt ook bij het treinstation van Bergamo. Daarnaast rijden er verscheidene intercitybussen naar onder andere Milaan, Brescia, Turijn en Verona. Vanaf het treinstation van Bergamo, in 10 minuten met de bus te bereiken, kun je naar nog meer bestemmingen reizen. Verder is er een taxizone bij de uitgang van de aankomsthal.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Bergamo, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Bergamo op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Bergamo

Luchthaven van aankomst Bergamo
IATA-code aankomstluchthaven MIL

Populaire vluchten naar Bergamo

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.