Begin van hoofdinhoud

Voordeligste vluchten naar Charleroi

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Jan 31, 2020

helaas een kleine vertraging

Jan 29, 2020

Voor herhaling vatbaar

Jan 13, 2020

Geen opmerkingen

Sep 24, 2019

zal nog met sunexpress vliegen

Jun 1, 2019

Alles goed verlopen

Oct 30, 2018

Karige voorzieningen; behoorlijk uitgeklede vlucht: Geen snacks of kleine hap

Aug 27, 2018

Alles was prima

Aug 12, 2018

Geen enkele gratis versnapering tijdens de vlucht

Aug 2, 2018

Een prachtig schoon, fris en comfortabel vliegtuig. Voor het comfort van dit type vliegtuig (Superjet SSJ100) zou ik een volgende keer weer naar Brussel willen rijden i.p.v. vanaf Schiphol te vertrekken.

Op zo'n 45 kilometer van Brussel ligt de luchthaven Brussels South Charleroi Airport (CRL). De afstand vanuit Nederland naar deze plaats is zodanig dat je deze prima met de auto kunt afleggen, maar wist je dat deze luchthaven enorm veel verbindingen onderhoudt met populaire Europese vakantiebestemmingen? Het is daarom de moeite waard om eens goed te kijken naar de opties om een vlucht te boeken van de luchthaven Charleroi en je reis eventueel te combineren met een bezoek aan het altijd bruisende Brussel, waar je heerlijk kunt slenteren over de Grote Markt, een kijkje kunt nemen bij de wereldberoemde Manneken Pis en vervolgens kunt uitwaaien in het bijzondere Jubelpark, met zijn vele gebouwen en paviljoenen.

Brussels South Charleroi Airport

Brussels South Charleroi Airport is een moderne luchthaven met een ruim aanbod aan vluchten naar zonnige en culturele bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Of je nu zaken en plezier wilt combineren in Stockholm, cultuur wilt opsnuiven in Venetië of van de Spaanse zon wilt genieten in Barcelona, vanaf deze luchthaven kan het allemaal. Veel van de vluchten worden uitgevoerd door budgetmaatschappijen zodat je vaak ook nog eens verzekerd bent van een geweldige deal. Onder de bestemmingen die vanaf Charleroi worden aangedaan, vind je meerdere internationale luchthavens, dus er zijn voldoende opties om door te vliegen naar talloze bestemmingen in bijvoorbeeld Azië en Noord- en Zuid-Amerika.

Voorzieningen op de luchthaven Charleroi

De moderne luchthaven beschikt over allerlei faciliteiten om te zorgen dat je er op een aangename manier kunt wachten tot je vlucht vertrekt. Zo zijn er meerdere bars en restaurants waar je een hapje kunt eten of een drankje kunt kopen, er zijn bagagekluizen en een geldautomaat en natuurlijk vind je er ook een paar leuke winkels waar je kunt shoppen voordat je aan boord van je vlucht stapt. Ga je je vlucht vanaf Charleroi combineren met een bezoek aan Brussel en vind je het fijn om in de buurt van de luchthaven te verblijven? Op korte afstand van de luchthaven vind je maar liefst vijf hotels waar je comfortabel kunt overnachten zodat je uitgerust aan je reis begint.

Vervoer naar de luchthaven

Brussels South Charleroi Airport is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Er zijn verschillende parkeerplaatsen waarvoor je vaak vooraf al een plekje kunt reserveren en daarnaast kun je vanuit het centrum van Brussel met de Brussels City Shuttle naar de luchthaven reizen. De dienstregeling van deze shuttle is aangepast aan de dienstregeling van de vluchten. Ook rijden er pendeldiensten naar Brugge, Gent, Lille (Frankrijk) en Luxemburg. Als je liever met de trein reist, kun je uitstappen bij station Charleroi-Zuid. Vanaf daar is het met de bus nog 20 minuten rijden naar de terminal. Je kunt natuurlijk ook vanuit omliggende plaatsen met een taxi naar de luchthaven rijden. Bij de uitgang van de terminal is een taxistandplaats.

Informatie over vluchten naar Charleroi

Luchthaven van aankomst Charleroi
IATA-code aankomstluchthaven BRU

Populaire vluchten naar Charleroi

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.